Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: molim preporuku za pedijatra malešnica/špansko

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno molim preporuku za pedijatra malešnica/špansko

Hej cure,

evo tražim po pretražniku i ništa...dakle kao što naslov kaže trebala bi preporuku za dobrog pedijatra na tom području.Nedavno smo se tu doselili i ne znam nikoga koga bi mogla pitati.Mame u vrtiću sve više manje idu privatniku,a meni ta opcija ne odgovara...tak da trebam vašu pomoć.Dakle iskustva molim.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mi smo u domu zdravlja špansko kod dr.Čulara. Ja za njega imam samo riječi hvale i toplo ga preporučam. Meni je on odličan.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

mi smo kod dr Sekulović Uzelac. isto nema nikakvih primjedbi, za sada.... htjeli smo prvo kod dr Čulara jer smo čuli da je dobar ali spletom okolnosti došli kod sadašnje doktorce što je na kraju ispalo isto dobro

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

mi smo kod uzelac ali mi je Čular bolji , pitala sam ga da se prebacimo ali nije pristo jer imamo curu koja je velika kod Uzelac, i čuva mjesta za svoje mame, ali ak si nova i nemaš neko dete već negdje pitaj njega.

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mi smo kod dr. Bošnjak. Iako sam čula dosta negativnih iskustava sa njom, mi smo jako zadovoljni. Mislim da je stručna i temeljita, odgovori nam na sva pitanja, sve lijepo objasni, sasluša nas, ne dijeli antibiotike šakom i kapom. Čak je u našem slučaju pokazala da je otvorena i za "nekonvencionalnu" medicinu.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj emira prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo kod dr. Bošnjak. Iako sam čula dosta negativnih iskustava sa njom, mi smo jako zadovoljni. Mislim da je stručna i temeljita, odgovori nam na sva pitanja, sve lijepo objasni, sasluša nas, ne dijeli antibiotike šakom i kapom.
    Slažem se.

Samo je spoooooooooora za poludit.

Kad smo u kontra smjeni kod dr. Armano, obavim brže odlazak do tamo, čekanje, pregled i povratak doma.

Uvijek se kod Armano oduševim s tim.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

mi smo bili kod armano dok smo živjeli u gajnicama, a prije i kod Loje

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

hvala cure na preporukama,ali izgleda da ćemo morat ostat kod stare dok. jer ovdje niti jedan dok. ne prima nove pacijente.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •