-
Jorgane sam kupila one skupe, odejine i isplatila mi se svaka kuna.
Istina, naišla sam na nešto povoljniju cijenu, ali su mi i dalje bili skupi. Baš sam progutala knedlu i kupila ih.
Stvar je u tome da je taj poplun zapravo 2 u 1. Postoji deblji i tanji poplun koji su spojeni drukerima. Kad je kraj proljeća i početak jeseni, na krevetu mi je tanji, sredinom jeseni i proljeća zamijenim i stavim deblji, a kad je najhladnije stavim obadva. Stvar je u tome da se oni zakače jedan na drugi drukerima i uvučem ih u navlaku. Kad neki nije na krevetu, lijepo se da zamotat i stisnit i ubacim ih u ormar, nisu djeci teški kao pernati, lijepo im "obaviju" tijelo.
Stvar koja mi jest bila na umu kad sam kupovala je da se mogu oprati. E sad mi je toliko drago da ih mogu ubacit u mašinu!!!
kad su djeca imala viroze i povraćala stvarno mi se nije razmišljalo o kemijskoj čistionici. A kad sam npr. svoj jorgan donijela iz kemijskle toliko je mirisao da me nos danima bolio nakon spavanja jer su pretjerali s detergentom. A nije nij jeftino to kemijsko čišćenje perja. (ili pranje u keijskloj čistionici)
-
Ne znam za pernate, imam neki ikein sa sintetičkim punjenjem, star 10 godina, ne šuška, jako dobro grije, lagan, perem ga u vešmašini, osušim na zraku u par sati, taman stane u onaj veliki šlifer iz lidla... Cini mi se kao puno manje zezancije i brige nego s pernatim poplunima... Ima oznaku 3/5 za toplinu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma