Jok, nisam ja.. da se netko ne bi prepao.
Rijec je o mami deckica od cetiri dana, rodjenog na carski. Kaze da se muce na veliko, ali da maleni polako uci kako se sisa. Ono sto nju jako brine je njezina desna dojka. Kaze da je sinoc napokon procurilo mlijeko i da je s lijevom sve u redu, mali sise, a i ona se uspijeva izdajati. S desnom je u problemu jer nema - nista. Kaze, ama bas nista, niti jedne jedine kapi, a k tome ta dojka izgleda kao da uopce nema bradavicu, vec samo areolu. Otkako je to primijetila (prije recimo cetiri sata) do sad joj se desna dojka potpuno stvrdnula i boli je toliko da ne moze spustiti ruku uz tijelo. S obzirom da, koliko je kuzim, bradavicu uopce ne moze naci, maleni nista ne radi s tom dojkom, niti se ona uspijeva izdojiti.
Bila je na pocetku danasnje price do doktora, ali sprasili su je van uz rijeci da joj nista nije jer se nije dobro izdajala prva dva dana (rodila je na carski; detalje ne znam) i da ce sve biti ok. S obzirom da u to vrijeme nije bilo otekline i bolova (vec je samo zbunjena mlada mama bila u potrazi za bradavicom, jelte), kaze da se pokupila doma. Doktori su, jelte, americki pa bas i nema neke koristi od njih. Mlada mama bi rado dojila.
Pregledala sam po forumu i portalu sve sto mi bar malo vuce na ovakav problem, ali s obzirom da sama nisam nit' rodila, nit' dojila, malo me frka donositi zakljucke i davati savjete.