Pokazuje rezultate 1 do 30 od 30

Tema: manje mlijeka??

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj Anastazija prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala drage majke razlog sta cekam da sisa bude "puna" je jer mala nece sise osim ako joj milko ono bas jako curi.Kad su "pune" onda ona ne ulaze puno truda i to joj se svidja,e sad kad su ovako omeksale...hm...mozda i ima mljeka al se ona nece potrudi,evo poznavajuci svoje djete dosla sam do tog zakljucka..inace sta se tice potraznje ja joj trazila ne trazila dan sisu svako tri sata jer ona je nekad trazi i sama al obicno ne..vidim da se one "napune" prikonoci za 8 sati sto ih ona prespava i onda ujutro rado sise a prikodana nece kad joj je mekano...eto pokusat cu je cece stavljat,iako kad sad citam ovo sta ste napisali mislim da mi mozda i nefali mljeka vec jedino da ga nema previse kao sto bi ona tila....
    Anastazija, najbolje bi bilo da nazoveš SOS telefon za dojenje (01/6177520 i 091/2277220, radnim danom od 15-21, vikendima 9-21).
    Kad prestane aktivno sisati dok je na dojci počni raditi kompresije. O njima ima jedan jako koristan tekst na portalu: http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...D=111&Show=669
    Kad dijete ima problem s aktivnim sisanjem na dojci bočica jako odmaže. Tehnika sisanja je potpuno drugačija. Kod hranjenja na bočicu djetetu mlijeko bez imalo napora curi u usta, ono samo guta. Zato na dojci očekuje da će se dogoditi isto i kad mlijeko prestane samo curiti ne zna da se mora potruditi i sisati da bi i dalje dolazilo mlijeko. Zbog toga svaki oblik dohrane treba davati bilo čime osim na bočicu. Postoji više načina, a možeš izabrati koji vama najviše odgovara: na čašicu, žličicu, špricu. Za povećanje količine mlijeka treba između podoja izdajati. Naravno, djetetu nuditi dojku, a ako neće, izdojiti koliko ide i još par minuta nakon što je izašla zadnja kap. Tako se tijelu daje signal da poveća proizvodnju.
    Još jednom, ne znam koliko ti je bebica stara, koliko dobiva dohrane, kako je do sada napredovala? Ponavljam, nazovi sos, u razgovoru se stvari puno brže i lakše rješavaju.

tomita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Pjenušave stolice mogu biti i znak netolerancije laktoze, tj nesposobnosti organizma da razgradi laktozu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •