Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Hladno mi je i koza mi se najezila-je li to ok?

alef avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno Hladno mi je i koza mi se najezila-je li to ok?

Pozdrav...
    U sedmom sam tjednu i danas citav dan osjecam da mi je hladno, koza mi se najezila kao nikad, ono - svaka dlaka strsi toliko da mi je koza osjetljiva i na dodir. Danas sam prvi put i povracala i mucno mi je stalno...

Da li je ovo "jezenje" i hladnoca normalno? Je li neko imao slicno iskustvo? Nije do okolne temperature, u stanu mi je 30 stepeni a ja se ledim...

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Obuci se slojevito i mozda ti nedostaje sna ... svako tijelo drugacije reagira na trudnocu, ipak je to vrlo slozeni posao koji obavlja.
    Pokusaj se sto vise odmarati, jesti kuhano sa sto manje zacina da ti da sto vise snage, u malim obrocima.
    Drzim ti fige da ovo razdoblje sto krace potraje

gorka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

u ranoj trudnoci tijelo samo malo "spusti imunost" (zato se neke cure toliko hrvaju s herpesima) da se bebica "bolje primi", pa si mozda pokupila i neku prehladu. zao mi je ako je tako! Nadam se da si do sada vec bolje, pij puno cajeva, izbjegavaj zagusljiva i neprovjetravana okupljanja ljudi i odmaraj, odmaraj puno

alef avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Nakon dva dana mucenja ok je... Groznica je bila od temperature 38. Plus me boljela i noga i odmah sam pomislila na trombozu, infekcije i ko zna sta jos ne. Hvala Bogu proslo je. Odmaram...

gorka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

bravo

i ne zaboravi maziti busicu

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

i meni je veceras uzasno hladno... a u skoro 7. sam sedmici. cudno mi je jer sam do sada gorila od vrucine, narocito od struka nadole, narocito navece. zbog dva spontana vec sam se pozdravila i sa ovom trudnocom... jer cini mi se da mi temp. treba biti nesto visa, zar ne?

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

meni je danas vec u 15 sati bilo tako hladno da sam morala upalit grijanje.Ja do sad nisam imala nikakvu temperaturu istina ne zamaram se previse temperaturom

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

muž i ja ovih dana radimo na drugoj bebi i događa mi se identična situacija,,,,,na trenutke mi postaje užasno hladno.... ne znam je li cirkulacija u pitanju ili sam već trudna

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj iva1602 prvotno napisa Vidi poruku
    muž i ja ovih dana radimo na drugoj bebi i događa mi se identična situacija,,,,,na trenutke mi postaje užasno hladno.... ne znam je li cirkulacija u pitanju ili sam već trudna
    Ja ti drzim fige da si trudna

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •