-
-
-
Aerofitness, a možeš povesti i bebu, imaju program &mame&trudnice&bebe (do 3 godine).
-
Nije dozvoljeno reklamiranje na forumu!
Posljednje uređivanje od Frida : 27.02.2011. at 15:14
-
e na to ću ja ići. jer druge mi nema
-
pa ovo je odlicno, ja u blizini zivim, samo se spustim s kolicima, iako moja bebica ima 2,5 mjeseca meni vise treba babysitting dok vjezbam, je li netko bio.... nekoc davno sam isla tamo, koliko se sjecam dvorana je u podrumu?! Mame je li netko bio, moze reci par rjeci, moze i pp
-
Ajme, ovo nisam znala!! U teoriji mi zvuči super!
Ako je tko bio (na oglednom satu ili poslije),
kako to izgleda? Ima li puno mama sa bebijima?
Jel se plače u duetu ili cijeli orkestar skupa?
-
Ja sam se nakon carskog stvarno loše osjećala fizički a htjela sam se pokrenuti i polako dovesti u formu, s tim da nisam bila sposobna za neko preveliko skakanje ili teretanu, tražila po netu i našla ovo
http://apoloncentar.wordpress.com/20...tal-u-apolonu/
Meni je odlično, mala grupa, ciljane vježbe, ugodna atmosfera, i na kraju to je samo mojih sat vremena.
Svakako za preporučiti.
-
meni se sve to čini malo prenapuhano, a ovih 2000 kuna iz prvog posta neću ni spominjati. svaki aerobic/pilates/fitness centar ima veći broj različitih grupa (koje btw. koštaju u mom primjeru ne više od 250 kuna tri puta tjedno), gdje si možete izabrati intenzitet i vrstu vježbanja kakva vama paše a ne za kakvu vam drugi kažu da je bar dobra za novopečene mame. i svim grupama je zajedničko to da unutar programa obrade sve dijelove tijela
jedino ako baš nikada niste imale nikakvo iskustvo sa vježbanjem, onda je valjda lakše biti zajedno sa drugim mamama, al opet ne to i plaćati puno previše
-
Nije dozvoljeno reklamiranje na forumu!
Posljednje uređivanje od Frida : 27.02.2011. at 15:14
-
Po meni nam ne trebaju specijalizirani tečajevi. Barem dok od poroda nemamo ozbiljne zdravstvene probleme.
Dobra trenerica bilo koje rekreacije zna kako popraviti tonus trbušnjaka, leđa i cijelog tijela.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma