Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: fit mama - kad i gdje na sport nakon poroda

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno fit mama - kad i gdje na sport nakon poroda

molim mame koje su bila u klubu "Zdrave vibracije" u Ilockoj da podjele iskustva sa mnom. Naime na njihovim str pise da imaju program nakon poroda jedino mi se cini skupo 2000 kn za 12 treninga, to su ciljane vjezbe za vracanje u formu nakon poroda. AKo netko zna jos neki centar u Zagrebu gdje bih mogla poceti vjezbati nakon poroda please napisite. Najvise me frustira trbuh koji izgleda kao da sam 5 mj trudnoce, tako mi je bilo i nakon prve trudnoce i uspjela sam ga se riejsiti tek nakon 2 godine doduse nisam bas nesto vjezbala, ali sad bih krenula u cvrsti obracun s mojim trbuhom. Ostali dijelovi tijela sve 5, ali trbuh, i oni komentari jao pa opet bebica stize ( a moja beba ima 1,5 mj) -

Minda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

možda VITA kod Rotora

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Aerofitness, a možeš povesti i bebu, imaju program &mame&trudnice&bebe (do 3 godine).

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Nije dozvoljeno reklamiranje na forumu!
    Posljednje uređivanje od Frida : 27.02.2011. at 15:14

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

e na to ću ja ići. jer druge mi nema

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa ovo je odlicno, ja u blizini zivim, samo se spustim s kolicima, iako moja bebica ima 2,5 mjeseca meni vise treba babysitting dok vjezbam, je li netko bio.... nekoc davno sam isla tamo, koliko se sjecam dvorana je u podrumu?! Mame je li netko bio, moze reci par rjeci, moze i pp

Elluna avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ajme, ovo nisam znala!! U teoriji mi zvuči super!
    Ako je tko bio (na oglednom satu ili poslije),
    kako to izgleda? Ima li puno mama sa bebijima?
    Jel se plače u duetu ili cijeli orkestar skupa?

Joss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam se nakon carskog stvarno loše osjećala fizički a htjela sam se pokrenuti i polako dovesti u formu, s tim da nisam bila sposobna za neko preveliko skakanje ili teretanu, tražila po netu i našla ovo
    http://apoloncentar.wordpress.com/20...tal-u-apolonu/

Meni je odlično, mala grupa, ciljane vježbe, ugodna atmosfera, i na kraju to je samo mojih sat vremena.
    Svakako za preporučiti.

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

meni se sve to čini malo prenapuhano, a ovih 2000 kuna iz prvog posta neću ni spominjati. svaki aerobic/pilates/fitness centar ima veći broj različitih grupa (koje btw. koštaju u mom primjeru ne više od 250 kuna tri puta tjedno), gdje si možete izabrati intenzitet i vrstu vježbanja kakva vama paše a ne za kakvu vam drugi kažu da je bar dobra za novopečene mame. i svim grupama je zajedničko to da unutar programa obrade sve dijelove tijela
    jedino ako baš nikada niste imale nikakvo iskustvo sa vježbanjem, onda je valjda lakše biti zajedno sa drugim mamama, al opet ne to i plaćati puno previše

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Nije dozvoljeno reklamiranje na forumu!
    Posljednje uređivanje od Frida : 27.02.2011. at 15:14

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Po meni nam ne trebaju specijalizirani tečajevi. Barem dok od poroda nemamo ozbiljne zdravstvene probleme.
    Dobra trenerica bilo koje rekreacije zna kako popraviti tonus trbušnjaka, leđa i cijelog tijela.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •