Je slažem se. Ali ajde sad recimo kao odrasla osobe, imaš frendicu koju obožavaš i super ti je s njom ali ona ima recimo kumu koju ne možeš smislit, jel se ti nečeš pojavit na njezinom rođendanu zato što ovu ne možeš smislit?!
Ono što meni smeta u toj priči je zabrana prilaska manjeg starijima, kao nema ono šta među njima tražit. Čak je i moj stariji par puta reako da nejde kod tog prijatelja jel ovaj ne voli Pavla, na to sam mu rekla da je dečko njegov prijatelj i ako se njemu ljepo igrat s njime neka ide i da to što on ne voli Pavla nema veze s njima.
Ponavljam ja mičem malog od njih ali glupo mi je strogu zabranu postavit i naredit da mali ne dolazi jel živcira ovog prijatelja, on ionako cirkulira kroz kuću i nigdje se ne zadrži duže od 10 minuta.
Ono što me potaklo da uopće pišem o tome je to što je to je veliki našuto mog malog jel je ovaj bacio njegovog gormita. Njegovi jesu poludili i kaznili ga itd ali mi još zvoni komentar da oni rješavaju takve situacije tako da mala ni ne ulazi u njegovu sobu kad se on igra.
Sve mi je to nekako

...