-
Peterlin - dok nije pošla u vrtić (nema tome ni mesec dana) nas dve smo uglavnom po ceo dan bile zajedno. I ja sam većinu tog vremena provodila pazeći da ne bude gladna, umorna..... Da, ponekad je to okidač. Ali sinoć je legla na vreme, ustala fino i odmah u plač jer se nije pozdravila sa tatom. Pri tome, MM ima svakakvo radno vreme i u 90% slučajeva odlazi dok mi još spavamo, znači nije im to pozdravljanje neki ritual, ali eto.....
Anemona, ja povremeno tražim neki uzrok, ali ne nalazim ga. Osim prolaznih, normalnih trzavica, živimo sasvim normalno. Ona je oduvek tražila puno i pažnje i angažovanja, puno fizičkog kontakta, puno razgovora i ja joj se dajem koliko mogu. Ubiće me samoanaliza zbog njenog ponašanja, stalno se preispitujem.
Ona je u društvu fenomenalna, svi za nju imaju samo reči hvale, vesela, otvorena.... A najgora je kad je sama samnom i MMom, nešto mrvicu bolja kad je samo samnom.
Uglavnom, ja sam se ovih dana malo trgla, digla glavu i zauzela stav 
Rezultat je odmah vidljiv, situacija nam više ne izmiče kontroli. Ali ja sam na kraju dana sva jadna, umara me to stalno pregovaranje, ubeđivanje..... Da ne kažem da mi je sve ostalo na stand by.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma