Pokazuje rezultate 1 do 29 od 29

Tema: Umeci za dojilje

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno Umeci za dojilje

Koji???? Ima ih sto vrsta! Jednokratni ili dugotrajni koji se mogu prati? Vidjela sam da imaju čak i neki za memoriranje posljednje dojene dojke... Sve je individualno, ali baš me zanima s kojim ste vi bile zadovoljne??

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

s mislavom koristila jednokratne
    sad se vise ne mogu sjetiti koja je marka bila dobra, cini mi se da oni iz dm, babylove nisu losi
    (kršitelj koda)ovi su pre plasticni i ne disu bradavice, znam da sma bila razocarana...

sad, s drugom bebom, sam narucila visekratne, jedva cekam da mi dodju

meni se jako dugo trebale, mjesecima cak...

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ja koristim jednokratne, probala sam 3 vrste - one iz dm-a, fixies i chicco (ako bas nista drugo ne mogu naci). razlika je uglavnom samo u cijeni i u tome sto se chiccovi puno vise naziru ispod majica (imaju prosiven rub). iskreno, ne zato sto sam skrtava, ali ja sam jako zadovoljna bas tim iz dm, najjeftinim (16,90 kn).

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Sa Janom su mi bili najbolji babylove, a sada... mislim da ću si sašiti

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

probala dosta jednokratnih, ali babylove su zbilja najbolji (cijena+kvaliteta). ali sad vec dva tjedna koristim (kršitelj koda)ove visekratne i bas sam zadovoljna. vec dva mjeseca se borimo sa kolicinom mlijeka, ali ulosci su skoro uvijek mokri!? sad mi je lakse kad vidim da nisam jedina kojoj to traje mjesecima, cure s kojima sam pricala rijesile su se ulozaka vrlo brzo, a dojile jos duuugo nakon toga...

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja koristim babylove, a probala sam one iz Mercatora (ne znam marku) i ne svidjaju mi se. Plasticni su nekako.
    Babylove su mi skroz ok, ali najdraze mi je bez icega po kuci...bebi zracim guzu, a sebi cicie

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

e ja ih se nisam resila brzo. i danas mi katkad zatrebaju. a letos sam ih nosila staaalno preko dana. nocu nisam, smetali su mi da ih trpim i nocu i danju. par puta kad ih nisam imala kuci a zatrebali su mi, koristila sam one always uloske kao pamucne, presecem ih napola i odsecem krilca. zalepim ih u grudnjak i super. kad se nakvase, bacim. to me je spasilo bankrota, ovde su jednokratni jastucici bas skupi. inace, nuk su mi bili dobri.

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Kupila nukove i važno ih ponijela u bolnicu, po preporuci iskusnih. Stavila ih 2. dan navečer jer su mi rekli da ću se probuditi s mokrom spavaćicom. Ništa se nije dogodilo, ni tada ni ikad kasnije. Tako da imam cijeli paket skoro. Ali i nisu mi bili baš super, nekako nisu baš mekani i odljepljivali su se.

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

od (kršitelj koda) (bzw.to su oni dvobojni za memoriranje) i prezadovoljna

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Zrinka, koje višekratne si naručila? Ako je problem reklamirati nekoga, može i na pp.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Babylove od DM-a i 4 para visekratnih (3 para iz njemacke iz apoteke i 1 par koji je dosao sa Amedinom izdajalicom).

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Babylove, isto su mi najudobniji a cijena im je super. Bebač ima već preko 5 mjeseci, a još mi trebaju :/ Dobro, ipak ih trošim puno manje nego prije, samo dokle će to???

Darijae avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ja bi se sa ovima iz DM-a konstantno budila cila mokra tako da po danu koristim njih a po noci Chicco-ve jer mi puno bolje upiju

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ja sam dobila višekratne od (kršitelj koda)a, dobri su, ali se vide ako imam usku majicu. E sad, imam ih samo 6, a kupila bih još, ali 6 komada košta 80 kn!!! jel postoje neki jeftiniji? I, cure, oprez kod pranja, meni je jedan prošao kroz bubanj i pokvario mi perilicu jer ih, glupača, nisam stavljala u vrećicu.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

DM-ovi pretanki, non-stop sam bila mokra.
    Zadovoljna s jednokratnim Tosama (kupim u ljekarni).

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

oni iz dm-a su mi bili najbolji.probala sam i od Fresh&clean i ti su mi bili grozni

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

DM-ove Babylove.Probala sam Fresh &clean - katastrofa.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ko da smo se dogovorile

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

da,čak u istoj minuti!

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

i ja sam koristila babylove iz DM-a; zato što su bili duplo jeftiniji od chicco i sl.
    bili su mi OK; koristila sam ih cca 7 mjeseci

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ja sam prvih nekoliko mjeseci bila preko noći mokra, al ne zbog jastučića, nego bi mi cice dok sam ležala na boku promijenile poziciju ispod grudnjaka pa bradavice nisu više stajale ispod jastučića. Jedne noći ja blesača slučajno okrenula onaj ljepljivi dio prema unutra pa zakeljila na sisu. Au što je boljelo kad sam skidala

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

narucila sam medeline visekratne uloske za grudnjak

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

vodenjak, imaj na umu da ti možda neće ni trebati - ja sam ih potrošila možda 4 sveukupno. imala sam babylove koji su bili stvarno ok i nisu se ocrtavali.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ni ja nisam koristila.
    u početku sam nosila ručnike ( ), pa platnene pelene... a poslije se izbalansirala ponuda i potražnja pa mi ništa nije ni trebalo. radije sam promijenila majicu nego uzgajala gljivice u jastučićima.

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mozda ce ti i trebati, jer svaka je dojilja razlicita
    ja sam ih mjesecima nosila, jer mijenjanje majica kad si u grdu ili u stenji a procuri ti, ili dojis na jednu,a curi an drugu.....mislim, meni su puno pomogli i ne bi mogla bez nih, cak sam ih i nocu drzala jer je curilo i dok sam spavala, a lakse mi ih je bilo promijeniti nego svaki dan prati spavaicu, donju majicu, grudnjak i posteljinu....
    mislim, ja sam bila prava mljekara

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ma ne trebas ni biti mljekara!!! meni konstantno fali mlijeka, a između dva podoja stalno curka?! po noći su to potoci. jednom sam zaboravila staviti umetak prije spavanja i sad imam uspomenu na madracu! a o majama, potkosuljama i sl necu ni pricati! koliko puta mi mlijeko krene samo od sebe!
    ponesi ih i u bolnicu, ali nemoj kao ja - nije doslo mlijeko dok sam bila tamo, pa sam svoj cijeli (kršitelj koda)ov paket poklonila curi koja je lezala u susjednom krevetu!

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

ja sam koristila babylove i fixies i bila jako zadovoljna.da sam tada znala za visekratne koristila bi njih. trebali su mi oko 8 mjeseci i jedva sam cekala da ih skinem...po noci ih nisam nosila jer mi nisu ni trebali kad je stalno cicao.
    uzmi dva para visekratnih ili jednu kutiju jednokratnih, da imas ako ce ti trebat u rodilistu pa lako posaljes tm-a da skokne u dm. ako nece nisi nakupovala bespotrebne zalihe.

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    vodenjak, imaj na umu da ti možda neće ni trebati
    Hm, još nisam ni rodila, a već mi trebaju! Kolostrum je nezaustavljiv, svaki dan ga ima sve više i više!

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Tak je bilo i meni, ja sam ih nosila i mjesec dana prije poroda, kak mi je jako curila, a i poslije još 6 mjeseci, i ja sam bila prava mljekara, ma za zaposlit me u Luri. Koristila sam isto baby love i bili su mi super.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •