U 19:30 stigla sam u bolnicu s trudovima,sestra me odmah smjestila na ctg u pripremi i pozvala dr.,nakon ctg,dr. me pregledao i rekao da sam otvorena 4 prsta i da idemo na uzv.,tamo je pogledao bebača i rekao mi da je sve o.k. i da će sve biti o.k. (lijepa rijeć puno znači) i da će porod biti još večeras i da mogu zvati supruga (jer je prisustvovao porodu),natrag u pripremu gdje su mi dali klistir (obrijala sam se kući) i onda šetnja i usput davanje podataka babici...Nakon kl. ,tuširanje,I oko 9 u rađaonu...Dr. me pregledao,otvorena sam bila 6 cm.,na što je rekao da će od sad ići brže....Dali MM pumpicu s vodom,babica cijelo vrijeme bila s MM i samnom i tjerala me na pravilno disanje...Ugl. u 22:20 rodio se mali frajer...poliona prvotno napisa
![]()
Rezali su me i to dosta na žalost,ali unatoč tome kao što sam već pisala,imam samo riječi hvale i za doktora i za babicu i sestre na odjelu i boksu,stvarno su svi super....
Hvala svima na čestitkama...![]()
Poliona sretno!!!!!

,ali unatoč tome kao što sam već pisala,imam samo riječi hvale i za doktora i za babicu i sestre na odjelu i boksu,stvarno su svi super....
Odgovori s citatom