u trudnoći sam zaradila preponski bruh. rodila sam prije tjedan dana vaginalnim putem i pri naprezanju nisam osjetila nikakvu bol što se tiče samog bruha. nakon poroda bruh tj. oteklina u području prepone se vizualno povukla, ali ga osjećam čak pri lakšim naprezanjima, tipa saginjanje, kašljanje, dok se namještam u sjedeći položaj i sl., no za vrijeme obavljanja velike nužde ubija od bolova. mislim da mi je noćas došlo do nekakvog uklještenja jer se nisam mogla pomaknuti od bolova, i počela me tresti groznica. kad me mm malo utoplio dekom nakon nekih 15tak minuta počela sam se polako opuštati (bila sam u grču stisnutih mišića) i isto tako je bol počela postepeno popuštati. sve je trajalo nekih pola sata, a krenulo je kad sam vjerovatno sjela u nezgodan položaj (indijanski sjed) dok sam išla bebu staviti na rame da podrigne nakon dojenja.
ukoliko se pokaže da je ozbiljan problem morala bih ići na operaciju koju želim , naravno, izbjeći pod svaku cijenu.
zna li tko može li se liječiti bruh homeopatijom? ( negdje na forumu sam pročitala da može)
moram li ići kod homeopata ili bih ga mogla samo kontaktirati radi preporuke liječenja nekim od pripravaka? sad mi je nakon poroda nezgodno putovati bilo gdje a pogotovo izvan mjesta stanovanja (os).