na jednoj radionici o homeopatiji u puli bilo je riječi o nabavku homeopatskih pripravaka u trstu. da li netko zna nešto više od toga, o kojoj se apoteci radi, gdje se nalazi...?
idemo preko u narednih mjesec dana pa bi rado škicnula. hvala![]()
na jednoj radionici o homeopatiji u puli bilo je riječi o nabavku homeopatskih pripravaka u trstu. da li netko zna nešto više od toga, o kojoj se apoteci radi, gdje se nalazi...?
idemo preko u narednih mjesec dana pa bi rado škicnula. hvala![]()
ja bi ti sad probala objasnit gdje sam ja kupila, al se bojim kako ce to ispast
znas kad predjes granicu, kako se zove ono mjesto, nisi jos u trstu? prodjes kroz onaj tunel i odmah iza tunela ides blago desno i nizbrdo. pa dodjes na raskrsce na kojem glavna cesta skrece lagano lijevo i na kojem su, ako se dobro sjecam, dvije agrarije (sa svake strane jedna. bar su bile). i onda par sto metara dalje s desne strane ima parking i na tom parkingu, na kraju, skroz unutra, je jedna ljekarna u kojoj su (bar prije tri-cetiri-pet) godina imali homeopatske preparate. znam da sam imala i broj, moglo se zvat i pitat imaju li sto ti treba i ostalo sto te zanima...
e, sad, sori sto je moje objasnjenje ovako nespretno (blago receno), al mozda ti pomogne
![]()
isla sam provjerit na gugl maps, i tocno sam ti objasnilane pise, doduse, ime ulice, ali ova glavna cesta koju sam spomenula, koja prolazi kroz tunel, je strada statale 15 (ss15) - via flavia - i na prvom desnom djiru poslije tunela (nakon sto se s lijeve strane na onom semaforu spoji s via trieste) ima jedna ljekarna na desnoj strani - to nije ta. trebas ici jos dalje. poslije onog raskrsca u lijevom djiru, a prije nego ti naleti benzinska s lijeve strane
evo, jos malo podataka da te malo bolje smutim
![]()
Posljednje uređivanje od litala : 01.09.2010. at 13:20
svaka ti čast upravo takvo (laično) objašnjenje mi je i trebalo, nazivi ulice bi me samo smutile :D
malo off topic, a jesu li u Italiji homeopatski lijekovi jeftiniji?
sudeći po tome što sam čula da su govorili ljudi na radionici, jesu. no, kad potvrdim svojim očima mogu jamčit da ili ne![]()
U IT su od 7 do 10 EUR, bar tamo gdje mi kupujemo.
Visa je cijena samo ako se radi o sirupu, ili necem trecem homeopatskom.
Mi nabavljamo u Farmacia Alla Borsa i uvijek se cujemo s Dariom, provjerimo ima li onog sto nam treba (ako se radi o necemu neuobicajenom) ili, ako uzimamo vise toga, da nam pripremi sve prije nego dodjemo. Izuzetno je zena ljubazna.
Ljekarna se nalazi na Piazza Della Borsa, 50ak metara od Ponte Rossa. Vrlo lako je doci do nje i ima dosta parkinga oko PR.
Do zadnjeg puta kad smo uzimali, davali su popust 10% na gotovinsko placanje.
Posljednje uređivanje od BusyBee : 01.09.2010. at 20:41
hmm isplati li se onda samo po cijeni ići? totalno sam sada blokirala, iz homeolaba remedije su 50kn ako si član udruge korisnika homeopatije, jel?
onda se isplati... i think? totalna blokada...
BB... stranice na hrvatskom... imaju tinkture... daria priča hrvatski I engleski.... i'm in heaven
Aha, i mi smo u klubu obozavatelja
Nisam znala ovo za homeolab, popust za clanove, ... daj link!
Nije Trst ali je bitno jeftinije i kažu ljudi provjereno http://www.ljekarna-mgp.com/index.html. Ja sam kupovala prošle godine, bile su bočice cca 35-40 kn male 60-ak globulica, ako se dobro sjećam (ne me držat za riječ) imaju i veća pakiranja.
A za Trst sam ja čula da su jeftinije, ali ne sjećam se gdje, iako je prošla koja godina...
BB i Litala, prava ste riznica info!
Mašenka, imamo istu adresu! (šuma u istri) Hvala ti na info, nazvat ću ih i vidjeti.
Ovo za Homeolab, dakle učlaniš se u Udrugu korisnika homeopatije (UKOH.hr čini mi se), košta te 30 kn i onda imaš škonto na proizvode iz homeolaba kad naručivaš poštom. caka je da trebaš naručiti iz zg-a direkt od homeolaba, a ako ti treba nešto hitno nije uvijek to baš zgodno.
a na radionici o homeopatiji, koliko sam čula od kailash jer ja nisam bila, cure su nešto govorile o tome da se remedije u trstu daju nabaviti za svega 2-4 eura. možda je to mjesto koje si ti rekla litala?
ja se stvarno vise ne sjecam koliko sam placala. predavno je bilo. ali - iskreno - ne vjerujem da su cifre bile bas tako male :/
spominjete Homeolab. ja sam kod njih našla samo Thymo i Arnicu (remedije i kremu). sve što nam homeopatica propiše nemaju u potenciji koja nam treba. zato naručujem na Dolcu.
ovo u Italiji, koje proizvođače nude? mi rabimo remedije i ampule Walla, Welleda i DHU. ima li i toga u Trstu?
Vjerujem da se moze naruciti sto god treba, ali generalno, od globulica, smo dobili (jer nismo trazili tocno odredjenog proizvodjaca) od (izvadila iz kutije): UNDA dynamis, BOIRON, NBS Homeopathic, Dolisos.
Dobar izbor imaju i u Farmacia alla Maddona - negdje kod Ponterosa i crkve http://www.farmaciaallamadonnadelmare.it/contatti.html
to je biljna apoteka i ponekad znam naci stvari koje nemaju u alla Borsa
inace je dobro prije odlaska u TS (Dariji) napisati mail sa spiskom svih remedija koje vam trebaju i kojima ponekad treba par dana da stignu
Homeolab nisam kupovala u IT ali zato ima Boiron, Dolisos, Phoenix,....
Kako sam si napravila reviziju pripravaka koje imamo, da vidim koje treba dokupiti, skuzila sam da sam zeznula cijene.U IT su od 7 do 10 EUR, bar tamo gdje mi kupujemo.
Cijene pripravaka su od 5 do 7 EUR.![]()