Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Zeleni med

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno Zeleni med

Da li netko zna od kada se djetetu može davati zeleni med? To je med s dodatkom trava (prema opisu proizvođača: "bagremov med obogaćen sokovima koprive, mente, stolisnika i jedne zaista rijetke biljke"), proizvod Api Herbe (Pero Antičević). Proizvođač dodatno navodi da je med kontroliran u Zavodu za javno zdravstvo.

Moja curica ima godinu i 5 mjeseci, krenula je u jaslice i već je imala virozu dva puta plus jednu upalu uha. Paralelno je u tih mjesec dana i moj muž bio bolestan jednom a ja dva puta. Jadni smo od svega toga a tek je mjesec dana od kad smo počeli s vrtićem.
    Kolegica s posla mi je preporučila taj zeleni med za podizanje imuniteta - kaže da je i njen sin non stop bio bolestan kad je krenuo u vrtić a taj med im je (bar tako ona misli) pomogao da se broj tih bolesti smanji.

Znam da će bolesti i dalje biti dok smo u jaslicama i da nikakav lijek ni hrana to neće spriječiti ali rado bih pokušala sve to bar malo ublažiti.

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Med se obicno ne preporuca uvoditi prije godine dana, tako da mislim da mozes. Probaj sa zaista malo kolicinom da vidis da nije alergicna.
    I drzim fige da vam pomogne, ako nista drugo med je dobra namirnica za podizanje imuniteta, ne mora nuzno biti zelen ja dajem bezalkoholni propolis u kapima, da li djeluje ne mogu tvrditi, ali meni se cini da joj neodmaze, dapace uzimamo ga svi.

Kad krenu u vrtic moraju proci te viroze i vrticke bakterije, jednostavno nema pravila.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Hvala Srecica!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •