-
Ma, sudbina nekad bude bas smijesna, pa kojekakvim idiotima daje da radjaju djecu. Ta prica musko/zensko mi je toliko odurna da ne bih dalje. Lijepo je imati sina, lijepo je imati kcer, lijepo je imati jedno sasavo, malo radoznalo stvorenje koje sve zagleda i sve hoce da zna i koje te voli i koje te svasta pita i koje zna dovesti u nezgodnu situaciju i koje ti place zbog ogrebanog koljena i kojesmislja nacine da ti saopsti da je zabrljalo u skoli... Jedno dijete - zdravo i srecno!
Super fora - pa, istina, sta biste sa tolikim nepopunjenim prostorom? Estetski skroz neprihvatljivo
-
Ja razumijem da vama koji posvojite dijete smetaju određene rečenice okoline ali morate shvatiti da je to kod nas još uvijek rijetkost.Ja recimo imam neku daljnu rođakinju koja je posvojila i baš nedavno sam saznala da je naš mali preprekrasni susjed,dečko od svojih 12,13 godina posvojen.I to je to,ne znam više nikoga.I o tome imam skroz pozitivno mišljenje,o posvojiteljima mislim sve najbolje.Ne u onom smislu koji pričate da je posvojenje plemenito, humano....(ali i je) nego u tom da su to sve ljudi koji godinama pokušavaju imati dijete,želja za djetetom je toliko jaka, ljubav koju gomilaju da je nekome pruže...sve je to toliko intenzivno da mi je normalan slijed događaja da su takvi ljudi preobri roditelji svojoj djeci koju posvoje.Vi ste meni svi super i vaše postove čitam sa oduševljenjem
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma