Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Kupnja zavjesa

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno Kupnja zavjesa

Pred nama je kupnja zavjesa za cijeli stan.Dakle za 6 prozora.Čini mi se da bi to mogao biti popriličan financijski izdatak pa me zanima ako netko zna gdje u Zagrebu mogu pronaći jeftinije zavjese.Svekrva mi je govorila o Offertissimi,da tamo ima lijepih,a povoljnih zavjesa,al nekak sam skeptična prema tome.Zanimali bi me i tepisi,isto tako ok kvalitete,a povoljni.One koje sam ja gledala cijene su im da se smrzneš.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Upravo sam i ja u istoj situaciji, vidjela sam povoljne zavjese u Jysku (valjda sam dobro napisala) imaš od 25kn na dalje, a tepihe imaš isto tamo ali ne neki izbor, pogledaj u emezzeti znam da se tamo može naći za svačiji džep, ja sam se iskreno i iznenadila što sve tamo ima lijepoga.Ja tražim pak tepisone, otvorit ću topić na tu temu.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

U Baumaxu imaju markizete u nekoliko boja za 15 kn po metru, dužina tri metra, ovako nekako, a šivanje je besplatno. Kupiš još samo one trakice, ali one po metru nisu neki strašan izadatak. Mislim da jeftinije od toga ne može...

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    U Baumaxu imaju markizete u nekoliko boja za 15 kn po metru, dužina tri metra, ovako nekako, a šivanje je besplatno. Kupiš još samo one trakice, ali one po metru nisu neki strašan izadatak. Mislim da jeftinije od toga ne može...
    Ali se na šivanje čeka 5- 6 tjedana, ja pitala danas jer sam se mislila provući sa poslom,
    pitala sam za dječje, no vjerujem da je za sve jednako.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U Lesnini imaju nekakvu akciju
    odredjene zavjese su na 50% snizene...

nely avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

meblo isto ima neke vece popuste na tekstil. ima i gotovih zavjesa..
    http://shop.meblo.hr/

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

postoji li negdje besplatno šivanje zavjesa ako se materijal kupi kod njih? bilo je u 'naš dom', ali ne šivaju takve kakve ja hoću

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Nama je sad imala akciju besplatnog šivanja (ne znam šiju li paket zavjese, napr.)

ivano2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I Velana u CC One East ako se ne varam

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ne šivaju ni nama ni velana besplatno

zrinska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mi kupil ove http://www.jysk.com/hr/140/470/5061200/a/catalog i poprilično zadovoljnja...Dobro se održavaju. Platiula ih na sniženju 45 kn. Za jedan prozor dala šivat zavjesu sa čičkom..nadam se da kužite o čem govorim, pa izgleda ko da je prozor obucen u zavjesu-400kn. Odustala od te ideje, jer nije praktično, ne možeš na tom prozoru imati cvijeće...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •