Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Gdje kupiti sling maramu?

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno Gdje kupiti sling maramu?

Curke, Bok..

Molim za pomoć...hitno trebam sling maramu za dvomjesečnu bebu, jer mi vec ruke otpadaju od nošenja po cijeli dan..

gdje da ju kupim , narucim?? što brže, što jeftinije... molim za savjet jer sam vec luda

hvala svima

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ja sam uzela Pixiekid-ovu. Gore ti je njihov oglas.

a.k. avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

ja sam isto narucivala od njih, stigla je posiljka za par dana. To mi je puno jadnostavnije od beskrajne potrage po ducanima gdje te prodavacice cudno gledaju jer nikad nisu cule za nest takvo

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

curke, puno hvala!!

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Vidi na Njuskalo.hr - prodaje se nekoliko slingova trenutno, a više nego duplo su jeftiniji od Pixi-a.

mare- avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

ja sam svoj sling naručila od tabite- i pokazao se super ,,..nama je prvih mjeseci sling bio najbolji prijatelj, a i sada se volimo nositi

lollipop avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

probaj web dućan mala arta

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

imaš i web shop Baby Saurus

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ja imam pixiekid sling i zadovoljna sam - i nosiljkom i odnosom prema kupcu. ako si u zagrebu, možeš doći i na školicu nošenja i iz prve ruke vidjeti sve trikove.

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

evo stigla marama za jedan dan...puno hvala svima...nadam se da će sad biti bolje...javim se ako budem trebala pomoć

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa Vidi poruku
    ja imam pixiekid sling i zadovoljna sam - i nosiljkom i odnosom prema kupcu. ako si u zagrebu, možeš doći i na školicu nošenja i iz prve ruke vidjeti sve trikove.
    hmmmm...da..naravno da imam problema sa postavljanjem bebe u maramu...gdje bi to mogla doć da mi neko iz prve ruke pokaže..pogedala sam video upute i manje više mi je jasno, ali mi to sve nekako čudno izgleda

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

potraži obavijest na http://www.pixiekid.com/ - vidim da je prošla škola bila prije mjesec dana.

a što ti čudno izgleda? vidi pomaže li ti ovaj topic: http://forum.roda.hr/threads/45772-Nogice-u-slingu

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

vidjela sam taj topic ali mi se cini da je moja marama malo kraca.bebac mi ima 2,5 mjeseca i 6,5kg tak da je po dimenzijama malo iznad dobi i nisam sigurna da li ju uopce mogu nosit u koljevka položaju..jel prerano za t2t položaj? ako ne tražim previse, voljela bi se nac s nekom mamom koja ima iskustva sa slingom,popit kavicu i probat to zrihtat u zivo..inace sam iz zagreba,trešnjevka pa ak ima koja dobra,slobodna dusa nek mi se javi..

e da, ovu sam maramu kupila

http://smile4me.net/webshop/ring-sling-marama.html

puno hvala svima

Michifu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Veelika beba, nije ti lako
    Kako drži glavu? U principu, možeš ga staviti u t2t ali mu navučeš sling skroz gore da mu drži glavicu.
    Moj nikad nije htio u kolijevka položaj, inače se ne voli umatati, a obožavao se nositi na ramenu.
    Preporodila sam se kad smo ga stavili u t2t, s nogicama vani (živahno dijete). Inače, imamo pouch sling (bez ringa, fiksne veličine) i trebalo mi je par puta da se ušemim.
    Možeš nas vidjeti kod Doma sportova, N. se nosi, mama gura kolica

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

moji dečki nisu htjeli u kolijevku. nosila sam ih otpočetka u t2t (mlađega od cca tri tjedna) u marami i slingu.

lukava puščica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

peppa ovaj sling mi je prekrasan, možda baš takav i ja kupim! jesi zadovoljna? daj stavi neku fotku da ga uživo vidimo!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •