Bok curke!
Srećom niš me ozbiljno ne muči već samo želim čuti vaša iskustva vezano uz Cilest. Da li je koja od vas primjetila da prvog dana uzimanja (nakon sedmodnevne pauze) osjeća glavoblju, mučninu i vrtoglavicu. Primjetila sam da sam se i prošlog mjeseca, prvog dana Cilesta isto tako osjećala kao danas: odjednom, popodne me je na naglo počela boliti glava, ići lagano na povraćanje (mučnina) i osjećaj vrtoglavice. Osjećaj vrtoglavice mi nije nepoznat jer sam inače niskotlakašica pa me na žalost, često zna boliti i vrtiti mi se.
Znam da je, s druge strane, Cilest niskodozažni preparat pa ne bi trebao uzrokovati neke smetnje i stvarno se ne mogu požaliti da ih imam osim ovoga što sam vam opisala.
A možda sve to nema veze sa Cilestom, možda se radi o vremenu, niskom tlaku, itd., itd.... no ipak vas želim čuti.
E, da, skoro sam zaboravila, kad smo već kod niskog tlaka, što se dešava sa tlakom u trudnoći? Negdje sam čula da se povisuje, što mi je i nekako logično i meni osobno bi pasalo, a negdje sam pročitala da pada, što mi nikako ne bi pasalo uz moj sadašnji prosječni tlak od 90/60!
Velikapusa svima curkama ovog super foruma!

pusa svima curkama ovog super foruma!
Odgovori s citatom
a kaj sad!?! Bozja volja! Samo da bude zdrava!