Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 53 od 53

Tema: papuče?

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Hvala vam. Jedva čekam da skinemo gips i da vidimo kakvo je stanje

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

moja beba je često bosa, izujem ju potpuno sigurno 10 puta na dan po 15-20 minuta, nekad i više, to je nešto što najvbiše voli, ostatak vremena je najčešće u papučama. čula sam da je dobro, a i ona stvarno uživa biti bosa

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj summerhill3005 prvotno napisa Vidi poruku
    Bok svima! Ja sam do sada bila uvjerena u to da je za dijete nabolje da je boso/ u čarapama, znači da nastojim da što više osjeti stopalom, a da mu/joj je toplo. Znači, moja A je jurcala okolo u čarapama preko štrampica i sigurna sam da joj nikada nije bilo hladno. Ipak, to je bila stalna borba s ostatkom ukućana koji su smatrali da dijete MORA imati cipele jer se to tako mora. Stvar je u tome da ona ima 20 mj. i prije tjedan i pol je pala i slomila nogu u zglobu. Od prepirki, raspravi i ostalog sam već luda i molim barem mišljenje. Mislite li da se to ne bi dogodilo da je imala papuču na nozi?? Ili možda nebi došlo do puknuća?? sad ima onaj plastični gips i treba ga nositi još 2 tjedna, nakon toga ćemo vjerojatno na vježbice pa će nam i fizijatrica reći mišljenje, ali u ta dva tjedna ću se pojesti iznutra.
    najbolje će joj biti da opet bude bosa, tad će najbolje srast noga i razgibat se! ne daj se smesti!

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •