Pokazuje rezultate 1 do 50 od 582

Tema: AMH, godine i postupci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mene vjerojatno nece uzeti u postupak s 33 godine, AMH od 1.14 (0.16). No sve se to skupa razlikuje, jel. Ovdje svastanesto nece, ali nesto drugo recimo hoce.

Ako nista drugo, kazu da mi je progesteron dobar. Kad/ako dodje menga, idemo dalje na testove 3. dana.

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

izvjestaj
    nakon neuspjesne fertilizacije putem IVF je ovaj put radjen ICSI. kao i prvi puta, i ovaj put sam bila u dugom protokolu, dakle synarela sprej od 20dc ciklusu ispred pa do stoperice. od 3dc stimulacija s 475IE (6 ampula) menopura. rezultat: 4JS od toga jedna nesto losija (dakle kao i prosli put s 300IE menopura), jedna se oplodila. vracen 4stanicni zametak..nula bodova.

kako mi vrag neda mira, nasla sam podatak da losa reakcija na stimulaciju ima veze i sa smetnjom u metabolizmu folne kiseline, da pacijentice s MTHFR mutacijom cak i 25% losije reagiraju na hormonsku stimulaciju..

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj spodoba prvotno napisa Vidi poruku
    kako mi vrag neda mira, nasla sam podatak da losa reakcija na stimulaciju ima veze i sa smetnjom u metabolizmu folne kiseline, da pacijentice s MTHFR mutacijom cak i 25% losije reagiraju na hormonsku stimulaciju..
    Žao mi je za neuspjeh, a ovo sve drugo svodim na... usputne aktivnosti - to MTHFR mutacija i smetnje metabolizma folne aktivnosti - u smislu rubrika "za one koji žele znati više". Ostaje osnova - pogođena stimulacija tj. nepogođena stimulacija i faktor x (sreća). Mislim da je ovdje bila prejaka supresija za low respondera tj. da bi možda trebala probat protokol sa cetrotidima, bez supresije puno unaprijed.

AMH i godine su tu vodilja, a ovo MTHFR mutacije i metabolizam folne... više rubrika "filozofski kutak", po meni. Pls nemojte se ljutit na iskrenosti.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 19.07.2011. at 15:04

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Žao mi je za neuspjeh, a ovo sve drugo svodim na... usputne aktivnosti - to MTHFR mutacija i smetnje metabolizma folne aktivnosti - u smislu rubrika "za one koji žele znati više". Ostaje osnova - pogođena stimulacija tj. nepogođena stimulacija i faktor x (sreća). Mislim da je ovdje bila prejaka supresija za low respondera tj. da bi možda trebala probat protokol sa cetrotidima, bez supresije puno unaprijed.
    Još jednom da te kisnem
    Pričale smo, meni je isto čudno da ti daju toliko jaku supresiju, ali ako dr. tvrdi suprotno?...
    I onda što na kraju? Opet varijanta APP? U nedogled?
    Jednostavno mi nije jasno, svemoguće varijante si probala, fakat mi nije jasno zašto se ne "fata"...

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj spodoba prvotno napisa Vidi poruku

Od kud si sad to izvukla ... Daj pliz link, baš me zanima...

Nekako sam skeptična...
    MTHFR je genetska stavka, a stanje jajnika, više/manje trenutna (ovisna o godinama i mnogim drugim parametrima) stavka.
    S 17-18 god, vjerujem da bi cure puno bolje reagirale na stimulaciju nego sa 38-39, a MTHFR kao genetska stavka, isti je u oba slučaja.
    Naklapam na pamet, ali fakat mi ne štima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •