Citiraj bernica prvotno napisa Vidi poruku
Pitanjce....gdje u zg mogu raditi AMH? Na uputnicu ili se plača? I kolko dugo se čekaju nalazi hormona? Još hormone moram povaditi pa da imam sve papire. Čekam 2 - 4 dan ciklusa pa idem u Petrovu vaditi sve ako oni to sve rade...Taman mi za Badnjak bude to palo...Ginekolog mi je dao uputnicu za FSH, LH, E2 I PRL, ali Amh mi nije napisal,a bilo mu je na popisu, pa nisam sigurna jel to nije videl ili namjerno nije napisal...Imam nekog šutljivog ginića...sve moram izvlačiti iz njega...
Možeš izvadit na VV na uputnicu, trebaš se unaprijed naručit, a na nalaz se čeka 2 tjedna.

A za ovo što ti gin nije napisao i amh na uputnicu - meni se dogodilo isto, samo što sam to skužila dok sam još bila kod gin. Kad sam pitala zašto mi to nije napisala, rekla mi je: "ionako amh nije pravi pokazatelj", da po njoj nema smisla to radit, bla, bla. Na to sam joj fino odgovorila da, ako je mpo doktor odlučio tražiti i taj nalaz, da se ona nema što suprostavljati njegovom mišljenju, da on sigurno ima razlog zašto mi je to napisao s ostalim pretragama i da uvažavam samo njegovo mišljenje i želim da mi i to upiše na uputnicu. Onda je nadodala i amh. Eto, možda je i tvoj gin mislio da je pametniji od mpo doktora....Uglavnom, nemam riječi za takvo ponašanje.