Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: MC Toby - ne mogu pomaknuti sjedalicu u lezeci polozaj

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno MC Toby - ne mogu pomaknuti sjedalicu u lezeci polozaj

Sjedalica je kupljena prije godinu dana, polovna, preko Rodine burze i sve je stimalo. I sad se odjednom ne moze pomaknuti u lezeci polozaj. Pregledala ju je Rodina savjetnica za autosjedalice ali nije shvatila u cemu je problem? Da li se to ikome dogodilo?
    Ono sto znam je da je na njoj cini mi se mijenjana ta donja plastika-valjda cijela, jos cekam da mi se javi forumasica od koje je kupljena...
    Help!

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

da, da meni se to dogodilo..mm skinuo neku dolje plastiku i vidio da je žica ispala iz ležišta, vratio ju na mjesto i sve ok.ako ne uspijete riješiti javi se da ti mm majstor popravi

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Imas pp

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Problem je rijesen a forumasici pužić veeeeelika hvala!!!!
    Posljednje uređivanje od sonata : 08.07.2010. at 22:38

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ne meni, mm je zaslužan. No, bitno da je stvar riješena i da se možete i dalje ugodno izvaljeni u svojoj As voziti.

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj pužić prvotno napisa Vidi poruku
    da, da meni se to dogodilo..mm skinuo neku dolje plastiku i vidio da je žica ispala iz ležišta, vratio ju na mjesto i sve ok.ako ne uspijete riješiti javi se da ti mm majstor popravi

to se i nama dogodilo s tom žicom....
    AL smo se namučili da je složimo.....ah......

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

kako namučili, pa mm to u tren sredio.Možda se nije ista stvar dogodila?Nama se to samo jednom dogodilo (ista stvar kao sonati) i onda je mm dotegao male vijke koji tu žicu drže (bili su labavi i po mm-ovom mišljenju je zato žica i ispala iz ležišta) i od tad više nemamo problem s tim.

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

namučili jer nismo mogli izvaditi žicu iz as, negde je upala u unutrašnjost (čuli smo da škljoca negde....)....
    A dok smo je izvadili onda je mm začas složil....

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

a ha, onda je kod vas žica skroz ispala, vijci su se skroz odvrnuli...kod nas i kod sonate je bilo identično, olabavili se vijci i žica je više nego što treba ispala van, pa zapinjala i zato se nije as mogla u ležeći postaviti...

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

koliko je lezeci taj lezeci polozaj?
    blizu smo kupovine. svidja mi se kiddy sediste, ali ako tobi ima bolji lezeci, mozda je to pametnije.
    mada ne voli kaiseve, to nam je problem pa zato gledam kiddy

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

po meni je dovoljno ležeći, imamo još jednu as i u tobiju joj je uvijek bilo udobnije spavati (i sjediti)..Što se tiče kiddy-ja mi smo imali jako kratko kidi (jer su mm-a živcirali pojasevi , osobito na drugoj as koja nema federe kao tobi)ali N. nije nikako htjela u to, taj jastuk ispred ju je jako živcirao, ludila je, tako da smo ju na kraju prodali...Moj ti je savjet da ako imaš mogućnost probaš dijete staviti u kiddy, da vidiš reakciju

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Pužiću, razmisljala sam i ja kasnije da je TM zasluzan za popravak ali onda se vise nisam htjela ispravljati. U svakom slucaju da ti nisi tako brzo reagirala i dovela ga, ja bih danas tko zna sto radila sa sjedalicom...Puse svima a najvise malenoj (a ustvari velikoj) ljepotici

agata avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Alo ljudi, vi vraćate žicu u jednoj od najskupljih sjedalica na tržištu, sami, ja sam 2× slala na servis zbog 2 različite stvari i još nije popravljena, gore jedna forumašica ju je 2× mijenjala u Turbo Limaču... katastrofa od autosjedalice.... SRAMOTA!

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

agata ne znam šta si htjela reći gornjom izjavom ali ja se nebi složila da je Tobi katastrofa od AS. ja sam prezadovoljna njom, osim tog jednog puta što je mm vratio žicu ništa nam se drugo nije dogodilo, a ni to nije bio kvar - jednostavno ti vijci koji drže žicu nisu bili ful zategnuti, nakon cca godinu dana korištenja još su se odvrnuli malo i žica je ispala iz ležišta, kad ju je mm vratio i dotegnuo vijke nikad se više to nije dogodilo. Ja Tobi nebi mijenjala niti za jednu drugu AS u toj kategoriji, probala sam Priori, Kiddy i Graco i nijedna mi nije kao ova.

agata avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Znači tebi je normalno, sad malo karikiram, da kupiš auto i svako malo vraćaš šaraf od kotača na mjesto...

Meni je to, osobno, prestrašno...

Ako dobro platim želim da mi i dobro radi, ili ako se pokvari da mi dobro poprave i zamijene... ništa više.

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

iskrivila si riječi malo-nije svako malo nego se jednom dogodilo. Ne znam šta je sa tvojom as problem, nama se to jednom dogodilo i to je to. I najboljima se događa...

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Nama je tobica super. Imamo i hvaljenu Romericu, ali je po meni Tobi iz 5-6 razloga bolji.
    Sad kad i nama sutra zašteka...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •