Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Ri-Kantrida-sta sa sat vremena?

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Ri-Kantrida-sta sa sat vremena?

Nisam znala bolje formulirati naslov...
    stariji sin krenuo na bazen na kantridu, ide 2 x tjedno po sat vremena.
    ja sa sobom uvijek vucem dvogodisnjaka...sada dok nam je vrijeme lijepo, lako se prosecemo uz more i slicno dok ga cekamo, aaali vec se grozim zime i kisa i hladnih dana...on je zivahan, i necemo sigurno moci taj sat vremena provesti ispred recepcije bazena i cekati...a ne stignemo ici kuci...
    na netu nisam nasla nista...
    zna li netko ima li kakva mogucnost bilo kakve zanimacije u tom vremenu na kantridi? igraonica? bilo kakva aktivnost? da mogu i ja biti sa njim ili blizu, ne bi on ostao sam u igraonici..ma bilo sta...samo da ne prezimimo na recepciji!

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Kako su mi poznata ta čekanja.
    Ne znam ima li ikakvo mjesto u blizini za tako malog dečkića. Jedino mi na pamet pada atletska dvorana kod igrališta NK Rijeka ( Rijekaaa, Rijekaaa), ali ne znam kako je otvorena. Oko nje je dosta mjesta za parkiranje. Ja sam jedino bila u kafiću.
    Zar na bazenu ne možete gledati bracu sa tribina? Možda bi mu to bilo zabavno, a i toplo.
    Mercator na Škurinjama ima igraonicu, do njega je autom desetak minuta. I besplatan parking.

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Hvala Beti3 na odogvoru, nazalost nije dozvoljeno gledati trening, jer onda djecica ne slusaju trenere nego gledaju roditelje.
    Mercator je dobra ideja, ali u to doba dana (16.30-17.30) nema sanse da se probijemo na vrijeme kroz grad je prevelika guzva a nesmijemo riskirati da ne stignemo kad zavrse...parking mi nije problem, pa i platila bi ako treba...mozda netko zna bilo kakvu igraonicu, pa cu ih zicati da me puste? na netu ne mogu naci niti jednu u okolici, ali morala bi biti.

vitekova mamuška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Mi imamo isti problem (imat ćemo kad krenu kiše i hladnoća) s čekanjem starijeg koji ide na gimnastiku na Belvederu. Tako bih i ja, ako se Alga ne ljuti , rado čula ideje za Belveder.

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Alga, ja znam otići do Kauflanda. Nije baš nešto ali se barem vrijeme potroši jer ono čekanje tamo je ubitačno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •