-
Ri-Kantrida-sta sa sat vremena?
Nisam znala bolje formulirati naslov...
stariji sin krenuo na bazen na kantridu, ide 2 x tjedno po sat vremena.
ja sa sobom uvijek vucem dvogodisnjaka...sada dok nam je vrijeme lijepo, lako se prosecemo uz more i slicno dok ga cekamo, aaali vec se grozim zime i kisa i hladnih dana...on je zivahan, i necemo sigurno moci taj sat vremena provesti ispred recepcije bazena i cekati...a ne stignemo ici kuci...
na netu nisam nasla nista...
zna li netko ima li kakva mogucnost bilo kakve zanimacije u tom vremenu na kantridi? igraonica? bilo kakva aktivnost? da mogu i ja biti sa njim ili blizu, ne bi on ostao sam u igraonici..ma bilo sta...samo da ne prezimimo na recepciji!
-
Kako su mi poznata ta čekanja.
Ne znam ima li ikakvo mjesto u blizini za tako malog dečkića. Jedino mi na pamet pada atletska dvorana kod igrališta NK Rijeka ( Rijekaaa, Rijekaaa), ali ne znam kako je otvorena. Oko nje je dosta mjesta za parkiranje. Ja sam jedino bila u kafiću.
Zar na bazenu ne možete gledati bracu sa tribina? Možda bi mu to bilo zabavno, a i toplo.
Mercator na Škurinjama ima igraonicu, do njega je autom desetak minuta. I besplatan parking.
-
Hvala Beti3 na odogvoru, nazalost nije dozvoljeno gledati trening, jer onda djecica ne slusaju trenere nego gledaju roditelje.
Mercator je dobra ideja, ali u to doba dana (16.30-17.30) nema sanse da se probijemo na vrijeme kroz grad je prevelika guzva a nesmijemo riskirati da ne stignemo kad zavrse...parking mi nije problem, pa i platila bi ako treba...mozda netko zna bilo kakvu igraonicu, pa cu ih zicati da me puste? na netu ne mogu naci niti jednu u okolici, ali morala bi biti.
-
Mi imamo isti problem (imat ćemo kad krenu kiše i hladnoća) s čekanjem starijeg koji ide na gimnastiku na Belvederu. Tako bih i ja, ako se Alga ne ljuti
, rado čula ideje za Belveder.
-
Alga, ja znam otići do Kauflanda. Nije baš nešto ali se barem vrijeme potroši jer ono čekanje tamo je ubitačno.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma