-
Koliko od vas je probalo Torminalis sirup protiv grčeva??
Malena od 2 mjeseca pije čaj od koromača,i u mlijeko joj stavljamo Sab Simplex kapi koje malo ublaže grčeve....
-
mi smo ga tek kupili jer nam se čini da kapi ne pomažu...tek sam dala 1 žlicu (malo je nezgodno bez dozera jer 1 čajna žlica nije 5 ml) i ne vidim neke promjene ali pretpostavljam da ni ne može biti nakon jedne primjene...ubit će me ti grčevi!!!
-
ništa od tog sirupa... ostajemo na kapima,masiranjem trbuha, i malo manje debelim živcima
-
evo, nisam se dugo javljala pa da napišem reakciju na sirup...naša beba je imala na večer grčeve (uz vrisku od cca pol sata i grčenje nožica) i grčeve ujutro od 4 sata, ali ne uz vrisku nego stenjanje i naprezanje. ne znam da li od sirupa ili zato jer smo prešli na hranu protiv grčeva, ali ujutro su oni nestali i beba se ne napreže više tako da i mi konačno spavamo. ovi grčevi na večer na žalost nisu prošli kao ni sa kapima, ali velika je prednost to što ujutro spava...
ne znam da li ima tko kakvih još iskustava jer nitko ne piše...
-
lorči, da li si koristila sirup? kako dugo? jel dojiš ili daješ adaptirano? ja ne dojim
-
nisam koristila sirup... davala sam joj sab simplex u mliko jer nisam dojila i sad kad ima 3 i pol mjeseca nema više grčeva... sad nam je problem upala dišnih puteva.bronhi...promukla,nos začepljen,pumpica,kapi,inhalator,sve i svašta... mrvicu je bolje ali traje dugo... savjet?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma