Nakon relativno jako kratkog i uspješnog odvikavanja ljetos bili smo 3 mj bez pelene i noćne i dnevne. U 9.mj. kada su ljetne temperature popustile znalo se dogoditi da se po danu upiški (po noći nikada) ali to bi se za nekoliko dana normaliziralo. Sada već 3 dana je živi kaos. Prije 3 dana upiškio se 8 puta po danu. Noćna je bila suha. Primjetila sam da najviše piški kada smo vani.Od početka odvikavanja traži kakiti ali piškiti rijetko,većinom ga ja stavim. Sada to više uopće ne mogu pohvatati. Nije prehlađen,niti izložen bilo kakvoj stresnoj i novoj situaciji.Spava dobro utopljen i u vreći. Ja sam kod kuće s njim.Jedino što mogu navesti kao uzrok ovome bio bi pad temeperature i njegova sklonost prkosu. Jučer navečer ja mu donesem lonku,a on pobjegne od mene i upiški se u kutu sobe.Na početku odvikavanja znao bi se namjerno popiškiti kod bake i djeda. I inače je jako tvrdoglavo dijete s kojim nije lako.Ja mu lijepo sve objašnjavam,nikada ga nisam kažnjavala kada bi se upiškio ali sada ne znam što napraviti. Danas sam mu stavila pelenu i očajna sam radi toga. Tražio je samo kakati u lonku,dalje je bezbrižno piškio u pelenu. On sada ima 2 i 8 mj. Što da radim? Ne mogu vjeravati da je sav trud oko odvikavanja bio uzaludan i da smo opet na početku.![]()

Odgovori s citatom
. Pelenu mu nismo vraćali (zanimljivo, u tih 6 mjeseci nije se nikad popiškio u gaće vani). Nismo dizali frku oko toga, čekali smo da ga prođe. I prošlo je samo od sebe.

ljuta sam na sebe jako... trebala sam još pričekat...