-
Denny hvala na kopiranim postovima. Čitala sam dosta po ovom forumu ali toliko toga ima da ne možeš sve pohvatat kad si novi u ovom području.
U svakom slučaju po obliku nalaza spermiograma koji smo dobili i to ovaj mjesec vidi se da se u Citu radi kompjuterski, po nalazu, a sam nalaz je puno detaljniji od ovoga iz bolnice, postoje i detalji o morfologiji spermija (izgledu), ne samo o pokretljivosti i broju, što na ovome iz bolnice nema.
Iako stvarno nisam čula da se to može radit manualno, ali sad kad si to napisala onda dolazim do zaključka da se još uvijek tako radi u KBC. Jer da se radi kompjuterski izgled nalaza bi sigurno upućivao na to, a ovaj ne upućuje, već samo upućuje da je netko uzeo šprancu i upisao u kompjuteru sam brojeve na nju.
A da ne govorim o "ljudskom" ponašanju određenog embriologa u KBC, koji je MM nakon što mu je dao nalaz samo rekao javite se za potpomognutu na odjelu i kao to je to. Nikakvog objašnjenja, a savjeta da ne govorim. MM bio šokiran.
I sad kako ću ja ić u bolnicu na daljnje konzultacije i možda više od toga kad sam već tamo totalno izgubila povjerenje.
Da ne duljim u svakom slučaju mi je drago što sam se uključila u ovaj forum. Još je puno toga ispred mene.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma