Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: apartman u vinogradskoj?

katjenka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno apartman u vinogradskoj?

Postoji li mogućnost korištenja apartmana u vinogradskoj? Zanima me cijena, i ljubaznost osoblja? Koliko često donose dijete na dojenje?

petrunjelazg avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

koliko ja znam samo je jedan apartman pa moraš imati sreće da upadneš u njega
    bebe ti nose svaka 2 sata a znam da je cura koja je bila samnom u sobi pa je prebačena u apartman bebicu dulje imala kod sebe i čak joj je i muž bio u sobi...

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

muž ti može biti u sobi, dijete možda imaš duže nego ostali, iako i drugima donose na zahtjev. moj osobni dojam je da bi mi u apartmanu nedostajalo društvo iz sobe, ponajviše zbog pomoći koju mogu pružiti do lakšeg preživljavanja dana. mi smo se ludo zabavljali po sobama, a ovi iz apartmana su u stvari bili usamljeni. no, dobro, sve je to stvar osobne percepcije

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

e, da, osoblje je ništa manje ili više ljubazno nego prema ostalim ženama

petrunjelazg avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

ivy potpisujem

katjenka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ma ja sam vuk samotnjak i obožavam mir tak da zbog toga pitam, a prvo dijete sam imala cijelo vrijeme u sobi i to mi je bilo prekrasno. Frendica mi je rodila u vinogradskoj i tamo su davali bebama po noći nadohranu a ja to ne želim ni pod razno!!!

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ne bih baš rekla da donose bebe na zahtjev ili je to neka novija informacija?
    ef9988ea-0882-4db1-ae39-6ffe80aab9b7
    1.03.01

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Nemam pojma od kuda ovi brojevi i slova
    i opet se ponavljaju!!!

ef9988ea-0882-4db1-ae39-6ffe80aab9b7
    1.03.01ef9988ea-0882-4db1-ae39-6ffe80aab9b7
    1.03.01

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

mašnice

u vinogradskoj donose bebe preko dana ne znam više koliko puta, ali uglavnom svako malo, odnose ih za ručak, za beblje vizite i slično. ali mogu se dobiti i na zahtjev ako pedijatrica dozvoli, tj, ako ne želiš da ti nadohranjuju bebu po noći, tražiš da ti ju donesu kad zaplače. meni to pedica nije dala jer je bebić bio premale kilaže, pa je imala neku teoriju da ga ja neću dovoljno nahraniti

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Koja teorija

Nego ako vec placas apartman zasto onda ne bi imala i bebu stalno sa sobom? Zar bi to stvarno odbili?

katjenka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Meni je neshvatljivo NEimati dijete uz sebe 24h na dan, valjda stoga što sam moju K. imala od prvog dana svake minute!!!
    Zato i lobiram apartman jer ću inzistirati na stalnoj prisutnosti djeteta uz sebe

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj ivy prvotno napisa Vidi poruku
    mašnice

u vinogradskoj donose bebe preko dana ne znam više koliko puta, ali uglavnom svako malo, odnose ih za ručak, za beblje vizite i slično. ali mogu se dobiti i na zahtjev ako pedijatrica dozvoli, tj, ako ne želiš da ti nadohranjuju bebu po noći, tražiš da ti ju donesu kad zaplače. meni to pedica nije dala jer je bebić bio premale kilaže, pa je imala neku teoriju da ga ja neću dovoljno nahraniti
    Znam da nose bebe jako često ali to nije na zahtjev, ujutro kad se bebe nose mamama mnoge od beba jaaako plaču, dakle to nije na zahtjev i nisam čula od nikoga da je noću dobivao bebu u Vinogradskoj.

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ja sam tražila da mi K donesu kad je gladna. Donosili su mi je i izvan rasporeda ali nisam 100% sigurna da su mi je uvijek donijeli kad je tražila. Za noć su rekli da ne donose bebe. I nisam dala da mi je odnesu ako je sisala i uvijek su pustili da ostane duže bez problema.
    Ne znam da li je drugačiji raspored za apartman. Najbolje je da nazoveš rodilište i dječju sobu direktno i pitaš sve šta te zanima.

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

mašnice, ja sam dugo ležala u vinogradskoj i u to vrijeme je postojalo nošenje bebe na zahtjev (ok, to je bilo prije dvije godine), dakle baš se reklo sestri koja je tražila dopuštenje pedijatrice i onda bi nosili bebu svaki put ako bi zaplakala. znam da je sestra Zila nosila bebe mamama koje su imale mastitis i puno češće
    e, sad, ono čega se oni jako drže, to je da bebe nisu u sobama kada su vizite za mame, isto tako moraju biti u svojim sobama kada su dječje vizite. nisu ih davali ni za obrocima. i pedijatrica je striktno tražila da mame vrate bebe ako bi trebale ići na wc ili se tuširati, da ih slučajno ne ostave same

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Pa kaj ima apartmana sada u Vinogradskoj ,ja prošle godine kada sam rodila nisu imali, tj imali su ali se nije plačao i ono ako uletiš ali isti tretman kao i u ostalim sobana.
    Nije bilo kao u Petrovoj posebna prehrana i rooming in ali za papene novce.
    Na kraju sam bila u Petrovoj ali isplatilo se, najviše zbog toga što je tata bio sa nama cijelo vrijeme.

Diami avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Superx a koliko se plaća to u Petrovoj?

gorka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

mislim da je smisao apartmana da mozes traziti rooming in i potpuni mir za bonding

mada ovo sto ivy kaze stoji, itekako

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •