-
radila sam 5 godina baš u jaslicama. kod nas roditelji ne ulaze zbog jednostavnog razloga:CIPELE. možda vam se čini smješno ali jasličari su pretežno na podu,kad bi 40 ljudi hodalo cipelama po sobi vi razmislite što bi na rukama vaše djece tada bilo. imamo spremačice koje ne mogu za svakim brisati pod jer je onda mokro a higijena u jaslicama je na prvom mjestu.želimo neopterećeno pustiti djeci da istražuju i upoznaju prostor i svijet.
sa njima se radi cijeli dan, životno-praktične aktivnosti,usvajanje higijenskih navika,samostalnost,elementarne igre,likovne aktivnosti, sve što rade vrtićari samo prilagođeno njima. ustvari radi se puuuuuno što se najviše vidi kad dijete pređe u vrtić. nemate pojma koja je razlika između djeteta koje je pohađalo jaslice i onog koje je bilo doma.
ako ste željni informacija SVAKAKO preporučam individualne informacije koje ja mislim nudi svaki vrtić. one su bez djece, van radnog vremena,dođu oba odgajatelja sa puno informacija i odgovorit će na svako vaše pitanje,uputiti vas što i kako. bar je kod nas takva praksa
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma