Pokazuje rezultate 1 do 32 od 32

Tema: iskljucite uslugu sekretarice na mobitelima ako je ne koristite

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno iskljucite uslugu sekretarice na mobitelima ako je ne koristite

svaki dan mi se par puta dogodi da nekog zovem, taj se ne javi, ali se uredno javlja njegova/njena sekretarica koju nikad nece poslusati i meni otme 0,91 kunu plus pdv (jer mobilni operater kao jedinicu ima minutu)

nisam o tom ni razmisljala dok nedavno nisu na potrosackom kodu upozorili da se tako moze izgubiti i 100 kuna mjesecno

SunčicaVŽ avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Da...to sam i ja nedavno primijenila...klincima sam uzela nove brojeve i uključena im je bila sekretarica...popapalo mi puno kuna na njihovo nejavljanje..
    Još da ju i seka isključi...

sandra-zvrk avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

to je prvo što napravim na mobitelu. a i izluđuju me pozivi na čekanju tak da i to odmah isključujem. ak sam zauzeta zna se da me treba nazvat poslje, ovak misli da se neću javiti.

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

da se uključim na topic, meni su nedavno, kada sam na novom Vipu aktivirala roaming, rekli u korisničkoj službi da savjetuju da isključim sekretaricu kada idem van zemlje jer da se već u brdo slučajeva dogodilo da se nabije račun po 1000 kuna zbog toga što je ostala uključena. e, sad, zašto, kako zbog čega - nisam skužila. samo sam primjetila razliku od kada sam prije bila na Vipme-ju da je govorni poziv u roamingu stravično skup (mislim nekih 16 kuna po minuti za Austriju), pa je to valjda razlog nabijanja minutaže na sekretarici

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

koja se šifra ukuca za vip, a koja za simpu da se isključi??

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

za simpu možeš nazvati SimpaInfo pa ti oni to odmah ukinu

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

T-mobile:

• za deaktivaciju usluge utipkajte: #70#, odnosno
    • **70*123# za ponovnu aktivaciju.

Hvala na informaciji! NIsam se toga ni sjetila, ali sad ću svima isključiti.

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

I mene izludi kad mi se javi sekretarica.
    Iako, meni se dogodilo da sam isključila sva preusmjerenja a da se sekretarica opet uključivala.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Hvala na ovoj napomeni, moram provjeriti setup kod sina.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Freja prvotno napisa Vidi poruku
    T-mobile:

• za deaktivaciju usluge utipkajte: #70#, odnosno
    • **70*123# za ponovnu aktivaciju.

Hvala na informaciji! NIsam se toga ni sjetila, ali sad ću svima isključiti.
    Hvala !

SunčicaVŽ avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj jurisnik prvotno napisa Vidi poruku
    I mene izludi kad mi se javi sekretarica.
    Iako, meni se dogodilo da sam isključila sva preusmjerenja a da se sekretarica opet uključivala.
    Mogu sva preusmjerenja biti isključena, a da se sekretarica uključi...najjednostavnija provjera je da se nazoveš s drugog telefona i ako se javi sekretarica...onda ukucati šifru...ako telefon zvoni do besvijesti onda je isključena :mrgreeen:

stella avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Za VIP je šifra ##002# i nakon toga se stisne tipka za poziv.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja sam bila potpisala da mi se isključi sekretarica, ali kad sam bila u Amsterdamu i nisam se javljala na pozive, onda sam uslugu sekretarice plaćala ja (kad se mene zvalo) i to još po roaming tarifi...naravno da sam se žalila i na kraju dobila novce nazad...dakle, isključiti sekretaricu obavezno!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

podizem ovu temu za sve moje prijateljice koje jos uvijek nikako da iskljuce sekretarice

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

MM i ja imamo običaj isključiti sekretaricu kad god dobijemo/kupimo novi mob!

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Neznam ako ste ovo znali, no meni je to isto spasilo par kuna - buduci da danas i netko sa 098 brojem boze biti na tele2 ili na vip-u, a znate koja je razlika cijene poziva u istu ili drugu mrezu, postoji opcija obavjestavanja koju mrezu zovete.

Nije od viska to znati, cisto da se ne bi bas raspricali sa frendicom koja je kao na istoj mrezi kao i vi, a ona vam zaboravila javiti da je presla konkurenciji ( osim ako imate istu cijenu prema svim mrezama, onda vam je svejedno

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mellyca prvotno napisa Vidi poruku
    Neznam ako ste ovo znali, no meni je to isto spasilo par kuna - buduci da danas i netko sa 098 brojem boze biti na tele2 ili na vip-u, a znate koja je razlika cijene poziva u istu ili drugu mrezu, postoji opcija obavjestavanja koju mrezu zovete.

Nije od viska to znati, cisto da se ne bi bas raspricali sa frendicom koja je kao na istoj mrezi kao i vi, a ona vam zaboravila javiti da je presla konkurenciji ( osim ako imate istu cijenu prema svim mrezama, onda vam je svejedno
    kako ukljucis tu opciju?

meni cesto, kad nekog zovem, na telefonu pise
    PREUSMJERAVANJE UKLJUCENO
    a ja pojma nemam sto znaci

npr kad sam u dubovniku, u starom gradu, uvijek mi to pise

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Isto pitanje kao ivarica.

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ne sjecam se vise tocno kako se ukljucuje, znam da sam zvala sluzbu za korisnike pa su mi oni rekli kako..

a ovo "preusmjeravanje ukljuceno"- nisam sigurna da li je to isto, jer meni to isto pise kada zovem svoje iz austrije na fiksni telefon

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni to pise koga god zvala, cak i one za koje sigurno znam da su kod istog operatera

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

pa probaj pitati i za ovo kada budes zvala sluzbu za korisnike

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    kako ukljucis tu opciju?
    Meni se čini (ali nisam 100% sigurna) da je po zakonu obavezno da te operater obavijesti o tome da zoveš drugu mrežu. To ti obično kaže sumoran glas prije nego što telefon prvi put zazvoni ("Zovete broj prebačen iz xxx mreže", tako nešto).

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa Vidi poruku
    Meni se čini (ali nisam 100% sigurna) da je po zakonu obavezno da te operater obavijesti o tome da zoveš drugu mrežu. To ti obično kaže sumoran glas prije nego što telefon prvi put zazvoni ("Zovete broj prebačen iz xxx mreže", tako nešto).
    Meni ne, a frendica ima vip broj koji više nije vip.

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

niti meni nije javljalo da zovem u drugu mrezu, a u to vrijeme ih se dosta mojih prebacilo u drugu, i onda sam sva ljutita nazvala sluzbu da im se potuzim pa su mi rekli da tu opciju moras sam ukljuciti. Ali slazem se da bi to trebalo obavjestavati po defaultu, a ne kada ti skuzis da trosis malo previse..

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

to traje nekih mjesec dana od prebacivanja

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Oprostite na netočnim informacijama , znam da je prije par godina obavijest bila obavezna prije uspostavljanja svakog poziva.

U međuvremenu sam stjecajem okolnosti prestala pratiti novosti vezane uz mobilne operatere, pa nisam znala da se to promijenilo.

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

to traje nekih mjesec dana od prebacivanja
    ja isto mislim da to obavještavanje traje samo mjesec dana. baš smo mm i ja neki dan razgovarali o tome. navodno da na frendov mob obavještava stalno, a zaboravili smo ga pitati.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

meni to pise koga god zvala, cak i one za koje sigurno znam da su kod istog operatera
    I meni, ja mislila da je do mobitela, poslje kad sam kupila drugi ista stvar.

stella avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Mellyca prvotno napisa Vidi poruku
    niti meni nije javljalo da zovem u drugu mrezu, a u to vrijeme ih se dosta mojih prebacilo u drugu, i onda sam sva ljutita nazvala sluzbu da im se potuzim pa su mi rekli da tu opciju moras sam ukljuciti. Ali slazem se da bi to trebalo obavjestavati po defaultu, a ne kada ti skuzis da trosis malo previse..
    Na početku je to bilo po defaultu, ali je Hrv. agencija za telekomunikacije to zabranila, i odlučeno je da svaki korisnik to mora sam zatražiti.Pa tako svi koji želite tu najavu nazovite matičnu službu za korisnike i zatražite tu uslugu. Usluga je , naravno, besplatna.

stella avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

kako ukljucis tu opciju?

meni cesto, kad nekog zovem, na telefonu pise
    PREUSMJERAVANJE UKLJUCENO
    a ja pojma nemam sto znaci

npr kad sam u dubovniku, u starom gradu, uvijek mi to pise
    Preusmjeravanje uključeno ovisi o mobu koji koristite.Ne troši vam kune, označava da ste na 3 G mreži i da imate uključenu uslugu Tko me zvao (ako ste na VIP-u).

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja sam si to sama aktivirala, ali sam zaboravila šifru. Nazovite službu za korisnike jer više ne postoji zakon koji obvezuje na upozorenje!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kopiram upute s facebook statusa koji kruze

Znate li da svako uključenje sekretarice na vašem mobitelu plaća pozivatelj? Na taj način operateri zarađuju masne novce na pozivima koji zapravo nisu uspostavljeni. Isključite sekretaricu na ovaj način:
    T-Mobile - #70#
    VIP - ##002#
    Tele2 prepaid - *134*0#
    Jednostavno otipkajte i POZOVITE! Kada ste zadnji puta preslušali poruke na sekretarici? Vjerojatno nikada.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •