Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: herpes zoster

paid avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno herpes zoster

Oprostite ako tema već postoji, ali nemam vremena za pretražnik jer će mi komp. riknuti svaki tren...

trudna sam 11 tjedana, a jutros smo ja i moj sin od 2 ipo godine bili u kontaktu s osobom kojoj je popodne potvrdjena dijagnoza ovog herpesa...
    totalno sam u panici,,,kakva je to boleščina, kakve su šanse da se zarazim i posljedice za trudnoću. ???
    može li mi se dijete zaraziti???

Pomoć molim vas...

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

dakle mogućnost zaraze je mala, ovisi jeste li bili baš u fizičkom kontaktu, i zapravo bi se mogli zaraziti ako ste baš dodirnuli oboljelo mjesto, što pretpostavljam da niste.
    U slučaju da se zarazite dobili bi zapravo vodene kozice, a ne zoster. To je opasno ako ti nisi preboljela kozice, obzirom na trudnoću. Ali mislim da se ne moraš brinuti. U prvoj temi koju sam ja otvorila sam pisala kako smo imali u gostima par dana ženu koja je to imala, nitko od šire obitelji se nije zarazio.

paid avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

hvala pomikaki divna si...

nisam dirala mjehuriće, a fizički kontakt šta ja znam,to mi je najbolja prijateljica,ne znam kako se s njom ponašam ,ali znam da smo prisne...

vodene sam preboljela kao dijete...
    hvala još jednom

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Moj maleni je imao h. zoster kada sam ja bila na početku trudnoće. Imala sam već vod. koze. Nema nikakve opasnosti od zaraze.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj paid prvotno napisa Vidi poruku
    nisam dirala mjehuriće, a fizički kontakt šta ja znam,to mi je najbolja prijateljica,ne znam kako se s njom ponašam ,ali znam da smo prisne...
    Nekog osnovnog kontakta s našom tetom smo i svi mi imali, ono pusa u obraz, zagrljaj, boravili duže vremena u istoj prostoriji i slično.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •