14 dana sam uzimala decapeptyle, u međuvremenu sam dobila stvari,jucer bila na uvz dr kaže da je dobro i dao mi inekcije fostimon(kaže da je to slično kao i gonal F, dao mi ih je 20 komada i da svaki dan , od sutra koristim ujutro po dvije inekcije fostimona i navećer pola decapeptyla i tako od sutra pet dana pa da dođem na kontrolu da vidimo kako folikuli napreduju.
Rekao mi je da se svaki dan važem, pa ako primjetim da sam se počela debljat naglo da ga zovem pa da će smanjit dozu, jel to znači ako se počmem debljat naglo da dolazi do hiperstimulacije i može li se bar malo ta užasna hiperstimulacija smanjiti nekako npr. pit puno tekućine ili nešto slično?
i još jedno pitanje , doduše nije vezano za ovo ali nadam se da nećete zamjeriti , a vezano je za decapeptyl , dobila sam uz decapeptyl normalno menstruaciju, ali danas mi je 9 dan i još ima krvi, nije jako ali ima na ulošku onako srednje pa ne znam jel to ok?jel to može biti zbog tih inekcija,sva sam nekako u panici , a doktor mi je daleko pa ako možete pomagajte![]()
u doktora sam opet naručena 26.02
šaljem vam svima velikiii![]()