Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: alternativa?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Sandraks,

mali update na imuno priču - nema tu nikakvih specijalnih breakthroughova, to je, više-manje, napušten smjer i opet se vraća na ono Lučingerovo -jesi ti to imala u potpisu - da treba dobar embrij. Dobar embrij za ženu od 35 je teško više u Hrvatskoj dobiti (ograničenje zakona, osipanje stručnjaka, ulijetanje "mladaca" (dr-ova koji se ovime nisu bavili) u priču (neki su i stariji, ali tek s ovim započinju), to znači IVF u inozemstvu. I mi smo idiopati, pa bez IVF-a ništa, a ne zna se zašto nam baš i ICSI treba, jer ne dolazi do oplodnje.

Ako dobro shvaćam tvoju priču, ovo je onako... neka se nađe, na vaše druge aktivnosti na drugom planu.

Ako želiš u IVF - pravac vani, ovo sve možeš probati, nikad se ne zna - što je nevjerojatno, nije nemoguće.

Sretno, na svim poljima!!!!

sandraks avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bok draga ina33, hvala ti kaj misliš na mene! mi smo evo jučer obavili konzultacije kod dr.Radončića i jako smo zadovoljni i MM i ja...doktor kojeg sam čekala...stvarno je divan! još uvijek sam pod dojmom koliko je bio usredotočen na sve što sam mu pričala, dosta toga mi je objasnio za što sam ustvari mislila da znam što je i zašto, a ispalo je da i nije baš tak...sad imam dosta pretraga za obaviti jer kaže doktor, negdje mora biti uzrok zašto ne zanosim odnosno zašto trudnoća ne traje duže od 6 - 7 tjedana...a homeopatija i sadiković budu pričekali proljeće...u međuvremenu možda i nađemo taj kamenčić spoticanja na putu do trudnoće i moje bebice! sretno i vama draga!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •