Da li netko zna kakvi su uvjeti rada u drogerijama Bipa, plaće, i sve ostalo?
Da li netko već radi tamo ili je bio na razgovoru za posao?
Naime, frendica je pozvana na razgovor u utorak pa je zanima
hvala
Da li netko zna kakvi su uvjeti rada u drogerijama Bipa, plaće, i sve ostalo?
Da li netko već radi tamo ili je bio na razgovoru za posao?
Naime, frendica je pozvana na razgovor u utorak pa je zanima
hvala
Posljednje uređivanje od ewa : 16.10.2010. at 22:41
radi moja kuma tamo
kaze da je dobro placa je oko 5000 jedino su joj svi vikendi radni ali ona je u west gate-jtu
hvala ti na odgovoru, već sam se pobojala da se nitko neće javiti...baš mi je to grozno, ti radni vikendi ;((
Mene zanima šta očekuju od ljudi koje pozovu na razgovor. Ima li netko tko je bio nedavno!!???
za bipu me zanima...razgovor
ajde zene ako je netko prosao razgovor da nam skrati muke...nesto vise o uvjetima rada,placi i ono sto me najvise muci kakav je razgovor bio i kolko je trajao... helpajte)
razgovor je bio općenit, reci nešto o sebi, zašto bi željela raditi u bipi itd, prvi razgovor sa psihologom, drugi i sa direktoricom. Traje po nekih 15-ak min, ništa strašno
a uvjeti...pazi sad:
plaća 3000 kn plus prijevoz,puuuuno prekovremenih koji se ne plaćaju ali se može zaraditi slobodan dan koji opet ne možeš koristiti heeheh, 10 punjenja dućana po Hrvatskoj godišnje (to znači da putuješ, slažeš dućane od jutra do mraka), jako se puno fizički radi (ovo je rečenica generalna direktorice), i na kraju Vi se zapošljavate u Bipu (čitaj dajem život za Bipu) i možete raditi bilo gdje gdje vas stavimo,,West Gate, Dubrava...
eto pa vi vidite
frendica je odbila jer ima klince i ne može si dopustiti izbivanja
Posljednje uređivanje od ewa : 07.11.2010. at 08:09
cekaj znaci ovo su mitovi o placama od 5000 kuna? mislila sam mozda u tim trgovackim centrima zene za takvo ubijanje imaju malo bolje utjete... sorkac ak te gnjavim ali me jako zanima posto me ovih dana ceka razgovor a na netu bas i nema nekih informacija o tome.. ubi me trema![]()
Mene sutra čeka razgovor nervoza me pere sto na sat...
pa sve sam napisala, o razgovoru, plaći, uvjetima...želim Vam sreću, ali po mom mišljenju to je čisto iskorištavanje
i da...očigledno su mitovi o tolikim plaćama heheehe