Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: osip oko kukića-na području gdje idu krilca pelene

mare- avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno osip oko kukića-na području gdje idu krilca pelene

jučer nam se pojavio mali osip oko desnog i lijevog kuka, baš na području gdje idu krilca pelene..
    koristimo već duže vrijeme jednokratne pampers premium i dosada nismo imali problema, pa me zanima ako netko ima sličan primjer, da ga podijeli samnom
    namazali smo sudocremom, u tankom sloju, i manje ga je, ali je i dalje prisutan, s tim da pri previjanju na to područje sada stavim malu tetricu kako ne bi došlo do kontakta sa krilcem pelene-da mogu biti sigurna ukoliko nam smeta krilce, tj.možebitni sastojak krilca

samo da napomenem da nisam pobornik vlažnih maramica, pa prilikom previjanja "koristim" vodu i gazu, te da nismo koristili nikakve nove kremice i sl. pa baš zbog toga mislim da bi mogao biti problem u nekom "sastojku" pelene-samo mi nije jasno otkud na tom mjestu?..

unaprijed zahvaljujemo na razmijenjenim iskustvima..

sunce moje malo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

i mi imamo sličan problem.
    mi kombiniramo jednokratne i pp, pa nam se pojavio osip iznad guze prema predjelu leđa, na kontaktu pelene i leđa.
    traje već 3 dana, mažem sudocremom i čistim fiziološkom.

mare-jel vam prošao osip?

mina30 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Mi smo imali taj problem, nije vazno koje su pelene jednokratne bile, to je od ljepila na krilcima, koristimo jednokratne samo po noci

mare- avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

prošao nam osip
    na kukiće sam špricala avene termalnu vodu i ostavila da se osuši,namazala sudocremom u tankom sloju, a na područje gdje idu krilca stavljam sterilne gazice i odmah se povuklo crvenilo i osip...
    prvih dana sam ga previjala na taj način + tetra pelene obične u jednokratnu, da mu nikako koža ne može doći u kontakt sa jednokratnom..
    i ja mislim da je to od tog ljepila u jednokratnim..
    naručila sam platnene tako da krećemo s njima svakako

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •