-
osip oko kukića-na području gdje idu krilca pelene
jučer nam se pojavio mali osip oko desnog i lijevog kuka, baš na području gdje idu krilca pelene..
koristimo već duže vrijeme jednokratne pampers premium i dosada nismo imali problema, pa me zanima ako netko ima sličan primjer, da ga podijeli samnom 
namazali smo sudocremom, u tankom sloju, i manje ga je, ali je i dalje prisutan, s tim da pri previjanju na to područje sada stavim malu tetricu kako ne bi došlo do kontakta sa krilcem pelene-da mogu biti sigurna ukoliko nam smeta krilce, tj.možebitni sastojak krilca 
samo da napomenem da nisam pobornik vlažnih maramica, pa prilikom previjanja "koristim" vodu i gazu, te da nismo koristili nikakve nove kremice i sl. pa baš zbog toga mislim da bi mogao biti problem u nekom "sastojku" pelene-samo mi nije jasno otkud na tom mjestu?..
unaprijed zahvaljujemo na razmijenjenim iskustvima..
-
i mi imamo sličan problem.
mi kombiniramo jednokratne i pp, pa nam se pojavio osip iznad guze prema predjelu leđa, na kontaktu pelene i leđa.
traje već 3 dana, mažem sudocremom i čistim fiziološkom.
mare-jel vam prošao osip?
-
Mi smo imali taj problem, nije vazno koje su pelene jednokratne bile, to je od ljepila na krilcima, koristimo jednokratne samo po noci
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma