Pokazuje rezultate 1 do 29 od 29

Tema: Muke po oblačenju

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Hvala na odgovorima! Žao mi vas, ali lakše mi kad vidim da nismo sami
    Već sam bila na putu da posjetimo psihologa.
    Došlo je do toga da želi spavati samo u majicama od MM jer su joj komotne. Riješili smo donekle problem tako što smo kupili pidžame po njenom izboru u veličini 6-7 (a ona ima 4.5 godine).
    Najviše me brine to što ona u oblačenje odmah ulazi "s predumišljajem", znači odmah čučne, digne ruke da vidi da ju ne stišće i ne smeta. I nema onda "smeta me", nego je to odmah bijes i histerija, ono krv joj navre u lice, škripi zubima, dere se, ma prestrašno...
    Ja isto ne podnosim ništa sintetičko, preusko i sl., ali sve u nekim granicama normale. Spominjete štramplice, možda je paradoks ali ona ih nosi bez beda, radi štrampli (skoro) nikad ne drami.

Strobery tvoja E. istrpava potkošulju, a kod N. ona mora biti obavezno dugačka da se može utrpati u komotne gaće

Citiraj lasica prvotno napisa
    možda se ne nađeš u priči i možda je kod vas nekaj drugo u pitanju,ali moj sin je rođen prijevremeno i imao je dosta veliko krvarenje u mozgu.kad smo išli na terapije,spomenuli su mi da se simptomi kod neurorizične djece mogu manifestirati i u obliku slijedećeg:iritacija određenim materijalima i teksturama,nepodnošenje diranja,mazanja kremama,maženja,presvlačenja,jakih svjetla,zvukova....you get the point.
    Nura je rođena sa 34 tj., ali su nalazi uvijek bili u granicama normale. Nisam nikad primjetila da ju smeta bilo što od ovog gore što si napisala, čak štoviše. I nekako mislim da bi se to ispoljilo u najranijoj dobi. Kod nas je to počelo prije cca 1 g, sa neke 3.5 g.
    .
    Posljednje uređivanje od emira : 18.10.2010. at 18:11

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •