Hvala na odgovorima! Žao mi vas, ali lakše mi kad vidim da nismo sami
Već sam bila na putu da posjetimo psihologa.
Došlo je do toga da želi spavati samo u majicama od MM jer su joj komotne. Riješili smo donekle problem tako što smo kupili pidžame po njenom izboru u veličini 6-7 (a ona ima 4.5 godine).
Najviše me brine to što ona u oblačenje odmah ulazi "s predumišljajem", znači odmah čučne, digne ruke da vidi da ju ne stišće i ne smeta. I nema onda "smeta me", nego je to odmah bijes i histerija, ono krv joj navre u lice, škripi zubima, dere se, ma prestrašno...
Ja isto ne podnosim ništa sintetičko, preusko i sl., ali sve u nekim granicama normale. Spominjete štramplice, možda je paradoks ali ona ih nosi bez beda, radi štrampli (skoro) nikad ne drami.
Strobery tvoja E. istrpava potkošulju, a kod N. ona mora biti obavezno dugačka da se može utrpati u komotne gaće
Nura je rođena sa 34 tj., ali su nalazi uvijek bili u granicama normale. Nisam nikad primjetila da ju smeta bilo što od ovog gore što si napisala, čak štoviše. I nekako mislim da bi se to ispoljilo u najranijoj dobi. Kod nas je to počelo prije cca 1 g, sa neke 3.5 g.lasica prvotno napisa
.![]()

Odgovori s citatom