Citiraj frogy prvotno napisa Vidi poruku
Uf, oblačenje!!!

Moj sinčić je cijelo ljeto bio u jednoj te istoj majici!!! Nije htio niti jednu drugu nositi osim te određene majice, pa sam kupila 4 iste da ne moram svaki dan prati. Isto je bilo s kratkim hlačama. Nosio je jedne plave i jedne crvene. I to je to. Kupili smo mu sandale, on je nosio croksice i neke potrgane cipele. Užas!!! Hodao je po svijetu ko Kekec!
Ajde, sad zato hoće nositi par majica, čak smo se odgovorili oko štramplica jer je zimogrozan, ali stvarno imamo problema s tim oblačenjem. On bi stalno bio u istom i mrzi da mu se nekaj kupi.
Ajme, malo mi je lakše kad vidim da vas ima još...moj četverogodišnjak neće nego 3 majice s dugim rukavima i 4 para hlača (naravno, trenerke) i neće ni za boga sad u kratko...još nosi zimske cipele i duge rukave i hlače iako je vani 30 stupnjeva...sve smo probali, i na lijepo i na vikanje i na kazne i na nagrade...ništa ne pali... ljubomora, ha? Imamo sekicu od godine dana... čekam da prođe, al ne prolazi...a uvijek je bio težak za kupit nešto novo.. s 2 godine je već bio najsretniji u starom, iznošenom...proljetne cipelice ove godine (kupila bez njega jer nije htio ni ući u trgovinu) zamijenila za cipelice za malenu jer su 2 mjeseca stajale u ormaru nenošene... probala ga i vodit u shopping za kratko. I izabrao on 2-3 majice...sad stoje u ormaru i neće ih ni pogledat...kad ga pitam zašto kaže: "Da ne naljutim seku"?!?