Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: DJEČJA KOLICA: Peg perego GT3 vs Jane Slalom matrix reverse

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno DJEČJA KOLICA: Peg perego GT3 vs Jane Slalom matrix reverse

Molim pomoć. Ovo dvoje je ušlo u uži izbor prema karakteristikama koje su nama bitne.
    Jane matrix plusevi : ručna kočnica, kotači sa zračnicama + pumpa, težina 9,5 kg, reverse položaj ( prema onome koji vozi i prema naprijed), košara koja je ujedino auto sjedalica, manja dimenzija nego peg perego, multi terrain, suspenzije, prednji kotač ( blokiran ili " okretljiv" ), lako rukovanje ( sklapanje djelova, rastavljanje, sastavljanje), torbica i kišna navlaka kao dodatna oprema uz kolica, mogućnost položaja " flat" za bebu 0+, košara ima 3 nagiba, položaji ručke za razl visine, kotači koji se daju skinuti
    Jane minusi: mala košara za stvari, nezgodan položaj ručne kočnice, nema odzrake na kupoli zbog vožnje u ljetnim mjesecima, nego samo prozirni prozorčić od PVC materijala, malo teže manevriranje od peg perega, dizajn malo lošiji od peg perega, ( Sigurnost košare????), nema pladanj

Peg perego GT3 plusevi: udobnost,dizajn, bolja pokretljivost od jane, reguliranje amortizera:HARD - pješčani ili travnati tereni MEDIUM - glatke, ravne površine i SOFT - neravne površine, dobar položaj ručne kočnice, velika košara, držači za bočice s obje strane, dodatna oprema: torbica, navlaka za kišu i zimska vreća, kotači sa zračnicama + pumpa, dodatna platforma za vožnju djetata koje stoje do 20 kg , kožna preslaka preko prečke ( lakše održavanje), kotači koji se skidaju
    Peg Perego GT3 minusi: velika dimenzija kad su sklopljena ( u naš prtljažnik stanu samo kad se skinu kotači), težina 13 kg ( teža od Jane), nemaju reverse položaj na dvije strane ( košara gleda prema onome koji gura, a kolica prema naprijed samo za razliku od Jane koji ima oba položaja), nema pladanj, negodno rasklapanje, dodatni dijelovi ( košara i auto sjedalica) koji se moraju posebno kupiti što može biti minus i plus.

Cijena obojih je podjednaka , razlika par stotina kuna. Zanimaju me osobna iskustva samo sa tim dvojim kolicima, prodajna mjesta ( osim adaxa i fun 4 mum) , praktični savjeti oko istih???? Važne su mi info i za neravne trene i za grad te vožnju javnim prijevozom. Hvala

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ja ti ne preporučam Jane sa verzijom Matrix košare=AS jer je to koma AS i ja sam za drugo dijete kupila novu AS a i nova kolica od Peg perega.
    To je moje iskustvo, ja bi rađe uzele kolica plus AS,koja uopće ne mora biti vezana za kolica ,jer nećeš dijete u njoj voziti u šetnju,a gledala bih rađe da ima nulti polaožaj, košatu nismo kupovali jer je nepotrebna .

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

potpis na superx, radije potraži bolju autosjedalicu (pogledaj podforum "autosjedalice"), koja ne mora nužno biti u kompletu s kolicima. i ja sam mislila da je to jako bitno, a s drugim djetetom sjedalicu nijednom nisam izvadila iz auta. ako kolica imaju ležeći položaj, problem riješen.

mara68 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Iz vlastitog iskustva (imam jane martix kolica, stariju verziju, a kuma ima jane slalom matrix reverse) ne bih ti preporučila jane 2 u 1 kolica. Autosjedalica je loša, mislim da je dosta loše prošla i na testovima, a kao nosiljka je užasno teška. Ja svoju ju nisam mogla sama nositi i montirati kada je bebonja imao 2 mjeseca! Da sam bar bila na Rodinom forumu kad sam kupovala kolica... Autosjedalicu smo koristili par mjeseci pa kupili novu zbog nepraktičnosti kao i kumovi - poveli smo se jedni za drugima u odabiru. Kolica kao kolica su super, materijali su kvalitetni i nisu teška, ali ja bih ti preporučila da uzmeš peg perego, prijatelji ih imaju i jako su zadovoljni njima!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •