Zanima me koliko treba materijala za napraviti mei tai? Koliko sam razumjela, najbolje je uzeti keper,ali kod nas i nema nkeog velikog izbora, pa me zanima da li dolazi jos koji materijal u obzir i koji?
Zanima me koliko treba materijala za napraviti mei tai? Koliko sam razumjela, najbolje je uzeti keper,ali kod nas i nema nkeog velikog izbora, pa me zanima da li dolazi jos koji materijal u obzir i koji?
Traper.
Neki lijepi materijal za tepeciranje.
Samt.
...
Traper - meni je bolji nego keper, pogotovo za naramenice.
Materijali za tapeciranje - takodjer.
Samt - ne toliko puno - naramenice se teze vezu u cvor.
Kolicina materijala - meni ovako:
3 puta po 25cm x 165cm za krakove (jedan krak prerezati na pola za krace krakove koji idu oko struka; ti krakovi mogu biti i malkice uzi);
3 puta po 40cm x 60cm za panele; ja metnem jedan od istog materijala koji koristim za krakove, jedan srednji sloj koji se ne vidi na krajnjem produktu, i jedan lijepi ukrasni sloj.
A zar nije 25 cm preširoko za krakove?
Pa mozes staviti koliko hoces, ali meni je sto sire to bolje i udobnije. Meni je to standardna sirina koju mogu staviti na dva nacina - ili dvostruko (pa ispadne 12 cm kad se ubroji i rub) i jos pofutrano; ili jednostruko, samo zarubljeno sa strane (to je super udobno kad se nosi na ledjima, dodje kao marama, samo jos puno bolje). Ovi krakovi sto idu preko ramena je vazno da ne budu uzi od bar 10cm, a oni oko struka nisu toliko vazni, ali opet ako ih napravis preuske, urezivat ce ti se oko trbuha. Bila sam napravila fotke kad sam sivala jedan svoj mei tai, mozes pogledati s instrukcijama http://picasaweb.google.com/pino111/MeiTai. Sad radim malo drugacije, dodam futranje na naramenice i stavim jos nesto izmedju dva sloja da bolje drzi za glavu. Probas pa vidis sta radi, a sta ne...mamanola prvotno napisa
pino, evo i ovdje da ti se zahvalim za upute za sivanje mt, odusevljena sam kako se fino nosimo i uzivamo ,vidi nas(nije neki kvalitet fotke , ali vidi se sta treba
)