-
Mislim da s onim što sam napisala ne vrijeđam nikoga, ja samo ne vidim smisao ateizma i toliku pobunu oko molitve u vrtiću. Ateizam nije nikakva religija, ne donosi ništa vrijedno čovjeku koji apsolutno negira postojanje Boga, i ako je ateizam ne vjerovanje u ništa, kako ja svojim stavom mogu uvrijediti ateista?kad i sami kažu da molitvi nije nigdje mjesto, ne smije se dirati u nikakva područja života osim u Crkvi, Bože sačuvaj ako se i u molitvi spomene Bog..a svi se pozivate na nekakvu toleranciju..upravo moj stav o ateizmu će biti tolerantan jer jedino što ću moći reći je da ateizam u svojoj biti ne priznaje Boga, što je daleko tolerantnije od roditelja ateista koji će svojoj djeci objasniti kako Bog ne postoji, kako će im vjera odmoći u životu, ili do sad najdraža izjava "to je kao da netko uči moje zdravo dijete da hoda sa štakom."..
Neka vas Bog sve prosvijetli i blagoslovi!završavam svoje na ovakav način kao što me i moja vjera uči, ispričavam se svima ateistima koji su se našli uvrijeđeni, a kakvu moralnu poruku mogu dobiti ja od ateista??
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma