Pomikaki, napokon jedan vrijedan i iskren odgovor..samo što mislim da nisi u pravu kad kažeš da bi tvoje dijete moglo postati izolirano, puno toga mu neće biti jasno ali ako izrazi želju da sazna nešto više, za to su zaslužni roditelji koji bi ga dalje trebali usmjeravati ili ga prepustiti da o tome više uči na vjeronauku u školi, dakle nema smisla da se vjeronauk u školi ukida, djeca koja ga ne žele učiti ni ne moraju ići na vjeronauk u školi, dakle nikoga se ne prisiljava na apsolutno ništa, ali ako roditelj u startu dijete zakine i kaže kako Bog ne postoji i kako je sve to samo jedna velika zabluda, morat će dobro promisliti jer upravo time ukida djetetovu slobodu izbora da li će vjerovati ili ne.
I zato ova rasprava nema smisla, kad ateist koji kaže da ne vjeruje, i ne želi uopće da dijete upozna nešto drugačije i smislenije..
Upravo zbog toga sam reagirala kao vjernik i imam pravo reći svoj stav.
Magriz i Pcelica maja, pa što vi znate o duhovnosti?apsolutno ništa, vaše uvrede time uopće ne djeluju i nemaju nikakvog efekta, s takvim površnim i ispraznim stavovima samo sebe sramotite.