-
Piplica, kad sam otisla prvi put nakon porodjaja na kontrolu kod gin, 9 meseci nakon porodjaja, uradila mi je i papa test.
Ona je obicna dr iz doma zdravlja, nema iskustva sa dugodojenjem. Nalaz koji je dobila joj je bio strasan, tj. valjda tog nekog prvog sloja nije ni bilo.
Poslala me u instituciju viseg ranga, kod njih je nalaz bio ok, uz konstataciju da je zbog dojenja atrofirala sluznica.
Javila sam se na kontrolu nakon pola godine, dr iz doma zdravlja mi je rekla da bi ona svoj nalaz mogla da prepise sa predhodnog, i miolila me da opet odem u tu drugu instituciju, dala mi uput koji vazi godinu dana i rekla mi na kraju "Znate, da uhvatimo na pocetku ako nesto bude..".
Nisam otisla, previse mi je to bilo prckanja, kad je i njen nalaz isti.
Opet, nemam s kim i sa ciom da uporedim te nalaze, jer i to je, kao sto se vidi i iz moje price, dosta zavisno od toga ko gleda i kako dozivljava nalaz. Pri tom je ova dr dosta poznata i priznata, nego eto, nije nalazila na ovakve slucajeve, dok je u porodilistu to izgla dosta uobicajeno.
Ali sve se to desilo u prvoj godini amenoreje, sad kad bi dosla, svi bi mi zasigurno savetovali prestanak.
Mamma Ju, stvar je u tome da se ja stvarno ne osecam lose povodom dojenja ama bas niti malo, samo mi je bilo neugodno da mi prete rakom grlica materice.
Meni je bilo i sasvim ok da dojim Novija od 4.5.
Ovca, ja se bas takvom odgovoru nadam!
Da se moze dojiti i dojiti, bez posledica po zdravlje.
S trecom bebom mi je ok da sacekam, samo ne bas puno duze od 2.5 godine, ako ikako moze 
e da marta, ja sam 3 puta ostala trudna iz prvog pokusaja (jedan missed), i to 2 puta u vreme velikog dojenja.
ali ta cinjenica me jos vise zbunjuje.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma