Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: Bolovi u trbuhu

sierra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno Bolovi u trbuhu

SAD sam 13 tjedan. Na moru sam već skoro 20 dana i danas me počeli bolit u gornjem desnom dijelu trbuha. Onaj
    me nekak pika ,lagano probada ....neznam ni sama opisat. Nije tak jako da bi išla kod dr al me svejedno zabrinjava...jel ima neko iskustva s tim?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Gore desno je slijepo crijevo (malo udesno od pupka) ,može biti malo više u trudnoći.
    Nekakav opći savjet kod sumnje je popiti crni čaj i pojesti dvopek ili rižu, pa ako se bol ne smiri kroz par sati javiti se liječniku.

sierra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Hahaha ja i strane....gore lijevo me boli al eto odmaram pa će
    valjda popustiti. A slijepo crijevo nem vise

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj sierra prvotno napisa Vidi poruku
    Hahaha ja i strane....gore lijevo me boli al eto odmaram pa će
    valjda popustiti. A slijepo crijevo nem vise
    Dobra si.

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Meni je ta bol bila prisutna u 25 tjednu...i trajala je dva tri dana...prošla je sama od sebe, odnosno tada sam nastojala što više mirovati...

Neli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

mislim da to kod tebe nema veze s bebicom, maternica je niže od toga u tim tjednima trudnoće
    jedino ako maternica kod podizanja sada radi pritisak na neki oegan, ali to bi trebalo biti prolazno

sierra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ma mene ti sve brine al jel moguće da me boli jer sam rodila prije godinu dana pa da se sve još nije vratilo kak spada hihi?

Neli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

oegan = organ

sierra, mislim da je godinu dana sasvim OK rok da se sve vrati tamo di je bilo, ne vjerujem da je to u pitanju
    Posljednje uređivanje od Neli : 30.08.2010. at 09:12

mici85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

mene cijelu ovu trudnocu toliko bolio trbuh da sam se po noci budila od boli. vise razlicitih dr me pregledalo i rekli su mi da je jednostavno to takva trudnoca... doktorica mi je rekla dokle god nema krvarenja da je sve ok...
    eto, da te utjesim...

sierra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj mici85 prvotno napisa Vidi poruku
    mene cijelu ovu trudnocu toliko bolio trbuh da sam se po noci budila od boli. vise razlicitih dr me pregledalo i rekli su mi da je jednostavno to takva trudnoca... doktorica mi je rekla dokle god nema krvarenja da je sve ok...
    eto, da te utjesim...
    E ovo je utjeha ....mene ne boli jako al se sveedno bojim. U prvom trudnoći sam završila u bolnici zbog bubrega isto nešto kaj često nastane u trudnoći,proširenje kanala.
    Bolilo me satima a nisam smjela dobiti ništa za bolove pa me SAD odmah u startu hvata panika. Pogotovo jer sam bila na uvz-u prije dva mj i od tada zbog
    godišnjeg ni jedan pregled. Prekosutra napokon idem pa ću biti mirnija kad vidim svoju bubicu

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

mene je cijelu trudnoću nešto pikalo u gornjem desnom, a nekad i u lijevom dijelu. dr. pregledavala i uvijek sve bilo ok. možda je nešto naprosto stisnuto

Elluna avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Mene sad pred kraj opet počelo probadat
    Ja si zamišljam da je to zbog toga što je bebač tako težak, pa mi ga je i teško nosit
    Šalu na stranu, teško mi leć, ustat, sjedit, hodat... blabla... ali ne traje predugo ili prejako, pa ok.
    Propisali mi sad miroavnje, rekao mi gin da moram "prestat ludovat"...

lady.x avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ja mislim da ne postoji vrsta boli u stomaku koju ja nisam iskusila u trudnoci. Prvo me kad sam i saznala da sam trudna bolelo 5 dana kao kad imam mengu samo mnooogo jace, pa onda bolovi ba s negde tu oko 10-13tj. kao da me presece sa strane stomaka, bas dole pri dnu, pa sad imam neki blag, veoma blag tup bol, jedva da se oseca, kao menstrualni, ali visoko, kao sam vrh materice.... pojma nemam sta je, al vise sam i samoj sebi i dr-u dosadna.
    Ne znam sta da kazem, ali jedini put kad sam stvarno imala problem (malo skracenje grlica), nisam osecala bol u stomaku.

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

mene su danas navecer uhvatili grozni grcevi u zelucu i crijevima da sam zvijezde prebrojavala, otisla sam na wc i bilo mi je lakse...nekak mislim da sam nesto pojela sto mi nije odgovaralo, ali bilo je grozno...

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Zeljana, i meni je tako bilo prije par tjedana. Bas sam se bila prestrasila, ali na kraju su bile probavne poteskoce. A osjecaj je bio kao menstrualni grcevi, i tako par puta dnevno. Trajalo je par dana i prestalo.
    Ali, da je bilo ugodno, nije.............

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

I meni je tako bilo s Gabicom Sasvim normalno, može bit od hrane a može biti i od pritiska maternice na crijeva Ništa zabrinjavajuće - garantirano

Samo je stvar da pošto je sve unutra stisnuto ta bol može jaaaako podsjećati na menstrualne grčeve.
    Posljednje uređivanje od BebaBeba : 29.10.2010. at 07:37

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Podižem temu..

Već 2-3 dana me boli desno ispod rebara i to kao da imam masnicu na tom mjestu.. a nema ništa.. bol se javi kod neke aktivnosti, kad se legnem da odmorijm onda se smiri.. S nečim me beba jako tu pritišće jer bude baš jako tvrdo. Zanima me što bi tu moglo biti, u što stišće i ima li veze sa zatvorom. nije prvi puta da mi se ta bol javlja, i uvijek je kad se prejedem i kad sam puna. Samo ovaj puta malo duže traje.. da, ovo je 3. ili 4. put da se javlja.

da se brinem ili?
    Posljednje uređivanje od klaudija : 07.08.2012. at 00:47

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ako boli desno ispod rebara i to još nakon prejedanja, onda bi to mogli biti žučni kamenci! Imam isti problem, trudna sam a na tom mjestu me često boli nakon klope...trebalo bi jesti manje obroke a češće, i ne jesti masnu i jako začinjenu hranu...

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Dasha, izgleda da je to to.. Pitala sam i doktoricu, isto mi je rekla.. Kad se legnem bude mi lakše, ali me počne užasno boljeti kod npr. pranja suđa, odnosno kad nešto radim.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •