da li bi curi koju znate povrsno samo preko neta rekli da je muz vara? price o varanju su takodjer rekla kazala ali navodno je rijec o serijskom preljubniku
da li bi curi koju znate povrsno samo preko neta rekli da je muz vara? price o varanju su takodjer rekla kazala ali navodno je rijec o serijskom preljubniku
ne bih, čak i da nije trudna!
navodno, rekla kazala....hm a da nije riječ samo o tračevima?
i ne bih
Ne bih ni ja, pogotovo ako se radi o nekome koga ne poznam dobro i ako priča nije provjerena.
Ne.
ne bih, jer to nisam vidjela na svoje oči, jer nisam bliska s tom osobom, a i trudna je.
kakve veze ova tema ima sa filozofskim kutkom?
gledajući odgovore, mogla je biti postavljena i kao anketa.
I da se priključim anketi, odgovor je ne.
ne i nisam, a na svoje oci sam vidjela. pa su svi poslije bili iznenadjeni kad se par rastao kako sam znala da ima nekog sa strane.
uglavnom takvom informacijom obicno nastetis poznanstvu ili prijateljstvu, jer si prvo mjesto bjesa, a sve poslije receno tesko se poslije moze popraviti.
Ne, nikada i ni u kojim okolnostima. Ne miješam se u tuđe brakove.
vjerojatno ne bih ni ja rekla, ali bih voljela saznati ako bi me muž ikada prevario pa makar bila i trudna.
A biste li rekli bliskoj prijateljici? Ja nekako mislim da bih, ružno bih se osjećala gledajući kako netko od nje radi budalu.
laumi rekla bih bliskoj prijateljici ali samo ako sam 100% sigurna
mada.... sve je to jako pipavo
ali i ja bih volela da se meni kaze
ali ovako, zenu znam preko neta, i sve je to neprovereno - ne bih rekla
Da sam 100% sigurna rekla bih - i sama bih htjela znati da se tako nešto dogodi... bez obzira na trudnoću i sve ostalo
samo da mi je prijateljica, sestra ili mama. i samo ako imam 100% tocnu informaciju.
nitko ne zasluzuje zivjeti u lazi ali nekima je ta laz blagoslov.
na tvome mjestu debelo bih sutjela. povrsno znas zenu, a za muza "se prica" da je serijski preljubnik. premda kazu da gdje ima dima ima i vatre - ovo nije TVOJ problem ni tvoja borba.
Bliskoj prijateljici bih rekla, ali samo ako sam sto posto sigurna da ona to već ne zna i odlučuje pred istinom zatvarati oči. Ne bih ju htjela dovesti u neugodnu situaciju da objašnjava svoje razloge.
ako bi mi to bila bliska osoba, onda bi prvo razgovarala s njenim mužem. Najbolje da joj on kaže.
ne bih rekla, naravno da ne bih
ni najbližoj prijateljici
niti bih voljela da mi prijateljica kaže takvu vijest vezanu uz mm
Gledala bih svoja posla.
Ja sam rekla i izgubila prijateljicu, odnosno poludila je na mene kad sam joj rekla i nije mi se vise javljala ... nakon sto se sama uvjerila u ono sto sam joj rekla, tada mi se 'vratila', ali nikad vise nismo bile bliske. Mozda je stvar u mladosti, imale smo tada 20tak godina ... ali jos uvijek se toga sjecam sa gorcinom. I ne znam bi li ikad vise to napravila.
Sa druge strane htjela bih da meni netko kaze.
....ako bih i rekla onda bih otišla strani koja vara , a ne prevarenom/oj.
Nije mi baš jasno, mislite da bi nakon toga preljubnik sam priznao iako do tada nije?![]()
Meni bi bilo lakše da kažem onom tko vara , slušaj some ili barakudo jedna, i ja ovak ćorava znam da varaš ženu ili muža, pa si ti misli.
kovrčava, pa nisi ti u pitanju, tebi nek kažu
[ja bih npr. voljela živjeti u zabludi.
teddy, ne da prizna nego da razriješi na neki način.
odnosno, da prizna samo u slučaju ako slijedeća rečenica nije - oprosti mi, ajmo dalje ko da ništa nije bilo.
da prizna samo u slučaju ako je slijedeća rečenica - gotovo je, ajmo se rastat. zaljubio sam se i idem. al nek ipak pričeka do npr. prve godine djeteta.
potpis
obično u takvim situacijama glasnik ostane posran
muž i žena se posvađaju, i uglavnom pomire
i onda on mrzi prijateljicu jer ga je odala
a žena se osjeća neugodno pred svjedokom svoje sramote i uglavnom prekine veze s prijateljicom
ako je usput i ne optuži da je ljubomorna i da joj je htjela razoriti brak
Ne bih rekla polupoznatoj osobi.Najboljoj prijateljici, roditeljima, bratu bih svakako rekla i od njih očekivala isto. (Naravno, samo 100% provjerene situacije).
Mada, osobno bih voljela znati i od polupoznate osobe.
Posljednje uređivanje od Anemona : 18.10.2010. at 16:50
ono što sam napisala vrijedi za preljub i u trudnoći i van nje
a što se tiče samog preljuba u trudnoći to mi je nešto preodvratno
trudnoća je "drugo stanje"
žena je osjetljivija, ranjivija
prevariti ženu u tom stanju, ženu koja nosi tvoje dijete
odvratno
Nikad nitko izvan braka (ili veze) ne zna kako su partneri uredili odnose. Možda je njima otvorena veza opcija.
Ne bih rekla nikad, pa ni da vidim vlastitim očima, a kamoli rekla-kazala, u vezu dvoje ljudi se ne treba miješati.
ono sto mene muci (pod pretpostavkom da je to istina) je cinjenica da je takav partner moze zaraziti, i to trudnu
osjecala bih se direktno kriva da do toga dodje
svojim frendicama sam uvijek govorila i za glasine i ako bih osobno ulovila njihove partnere, nema sanse da pokrivam nekog u lazi
Ne bih, ako se radi o nekome koga poznam površno i ako se radi o glasinama, bila trudna ili ne.
Bliskoj prijateljici bih, ali da je trudna vjerovatno ne bi, poštedila bi ju, muž će bit i ostat kreten i za par mjeseci kad žena rodi, samo će ona biti manje osjetljiva i ranjiva.
Potpis! Da se mene pita, svakog muskarca koji vara trudnu zenu bi trebalo trajno ozljedit na strateskom mjestu! Fuj!
Rekla bi bliskoj prijateljici i ako sam 100% sigurna. Mozda nebi direkt "u glavu", mozda bi je navela da sama zakljuci.
I jos nesto, i nemojte se sad ljutit zbog ovog, al ja zivim po sistemu "ne radi drugima sto ne zelis da drugi rade tebi" pa mi je izjava; "ja nebi rekla al bi voljela da se meni kaze" lagano licemjerna. Sorry....
Posljednje uređivanje od koksy : 18.10.2010. at 18:57
pa ne bih rekla poznanici s neta.
prijateljici, setri, rodici, mami... bih rekla.
bilo bi teško naći način kako reći, ali bih ga već našla.
bila bih strašno žalosna i povrijeđena kada bih znala da je netko meni drag znao za preljub moga muža, a nije mi rekao, trebalo bi sto godina da ponovno steknem povjerenje u tu osobu.
isto tako ne mogu zamisliti da netko pravo budalu od moje prijateljice... a da joj ja to ne kažem, osjećala bih se licemjerno.
edit: nadovezala sam se na post od koksy
Posljednje uređivanje od Tashunica : 18.10.2010. at 19:15