Stranica 5 od 7 PrviPrvi ... 34567 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 311

Tema: da li bi rekli trudnici da je muz vara?

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Nekoc davno meni se nabacivao jedan ozenjen tip, ja sam jos tad bila slobodna i iskreno, nije me nesto bila briga sto je ozenjen al pitala sam ga zasto vara trudnu zenu s kojom vec i ima jedno dijete. On je rekao ovako; ja svoju zenu volim, dajem joj sve sta joj treba, (ovo sto vi pisete) ljubav, paznju, nasmijavam je...sretna je samnom. A mene usrecuju povremene avanture, to je samo sex, nista vise, moj odnos s mojom zenom se ne mjenja zbog toga.
    Tad mi je ti imalo smisla jer eto, nit sam bila u braku nit sam znala sta to znaci.
    Prije nekoliko mjeseci popila sam kavu s jednim drugim prijateljem, znamo se godinama al vidimo se jako rijetko. Pohvalio mi se da mu je zena trudna, 15 minuta kasnije pozvao me u hotel! Prodavao mi je istu pricu kao i ovaj gore. Meni se, iskreno, bljuvalo! Ustvari mi je muka od cinjenice da bilo koji muskarac moze biti tako nonsalantan, jer eto, njemu jadnom fali sexa, zena je trudna, mozda rizicna trudnoca pa od sexa nista, a on jadan ima potrebe.... Po meni takav muskarac kad prevari mora i snosit sankcije! To su ljudi bez morala! Pod sankcije mislim da njegova zena to treba saznat! Jer ako je prevario jednom, opet ce!

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Mene je malo iznenadilo koliko je ljudi za rezolutno "ne" obavještavanju o preljubu. Meni to uopće nije tako čisto. Nije mi ni rezolutno "da", ali jako me smeta ovaj element sudjelovanja u laži u situaciji kad se radi o bliskoj osobi ili paru. Ne zbog vlastite savjesti, nego mi je čudna ova situacija gdje zamračivanje istine, u pravilu nešto loše što ne radimo dragim ljudima, odjednom postaje naša moralna dužnost. Ne znam, meni je nešto pošemereno u toj konstrukciji.
    X

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Na početno pitanje da li bih poznanicu upozorila na prevaru, moj bi odgovor bio definitivno - ne. Ni poznanicu s neta, placa, posla, trudnicu ili netrudnicu, svejedno...

No, meni je ostalo intrigantnije ono drugo pitanje - reći jako bliskoj prijateljici/prijatelju ili ne?
    E, pa tu sam imala iskustvo zbog kojega je formiramo moje sadašnje mišljenje.
    Prije dosta godina moja jako bliska prijateljica me upozorila da jednu drugu, moju također vrlo blisku frendicu (znate ono kad su vam jedne iz djetinjstva, a druge s faksa, obje jako dobre i iskrene prijateljice) -
    vara muž. Zapravo bilo je to varanje u "namjeri", vrlo konkretnoj...da sad ne detaljiziram.

Ja sam joj to rekla. Iz toga je ispalo da su i ona i njezin muž popljuvali tu drugu moju frendicu kao ljubomornu, iskompleksiranu izmišljatoricu (a ona to definitivno nije).
    Mene nisu optužili ni za što jer znaju da im nikad ne bih htjela napraviti ništa nažao.
    No, dogodilo se slično i drugi put.
    Žena je opet čula "šuškanja" s druge strane da ju muž vara pa je mene pitala jesam li i ja čula za to i od koga. Nisam joj mogla u oči lagati da ne znam, kad me već pita, pa sam joj rekla da sam čula, ali da ne znam je li istina.
    I ta je priča završila tako da je opet direktna akterica zbivanja, koja je meni sve ispričala, proglašena krivom.

Nakon toga, još sam dva puta bila svjedokom njegova drskog upucavanja drugim ženama, ali više NEMA ŠANSE da bih to potvrdila, da bih išta rekla o tome, sve i da ga zateknem s nekim u krevetu.

Mi smo i dalje bliski prijatelji, oni znaju da ja takve stvari nikad ne bih izmislila ili bi ih išla govoriti kome iz zlobe, i ništa mi nisu zamjerili, a meni njihov međusobni partnerski odnos i brak vrlo često, u masu stvari, izgleda i bolji od moga.
    Funkcioniraju odlično i oboje su mi dragi.

Poučena time da su u njihovim očima ostali ocrnjeni ti "glasnici", odnosno svjedoci njegovog švrljanja, ne bih više nešto slično rekla ni rođenoj sestri, a kamoli prijateljici.

Što se mene osobno tiče, ja (za razliku od mog supruga) ne bih htjela ni znati ni čuti za takvo što.
    Dogodi li se što kritično, odnosno veza koja će nadživjeti moju, ionako će se sve morati raspasti, a za nešto, eventualno, usputno, ne želim znati.
    Niti bih ja svoju pogrešku priznala suprugu, osim ako je, kako sam već rekla, u pitanju neka ljubav veća od ove sada.
    No, to je sve sad samo na razini teorije što bi bilo kad bi bilo.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Ako imate dogovor s partnerom da si ne morate biti jedini, onda mi je to ok. Samo, mislim da jako malo ljudi istinski dobro funkcionira u takvim vezama.
    Da vam partner ima preljubničku epizodu - ok, to nije nužno znati. Ali da ima drugu trajnu vezu, ili česte epizode - onda to uključuje mnogo laganja bračnom drugu. Puno malih izdaja, kad vam treba, a nije tu. Ili kad jednostavno može biti s vama, i želite ga tu, a on je drugdje. Ne znam kako to povezati s pažnjom i ljubavi? Meni se čini da je to puno naivnije nego tibicino gledište.
    S tim da meni preljub uopće nije razlog za razvod, barem ne svaki tip preljuba.
    Mene je malo iznenadilo koliko je ljudi za rezolutno "ne" obavještavanju o preljubu. Meni to uopće nije tako čisto. Nije mi ni rezolutno "da", ali jako me smeta ovaj element sudjelovanja u laži u situaciji kad se radi o bliskoj osobi ili paru. Ne zbog vlastite savjesti, nego mi je čudna ova situacija gdje zamračivanje istine, u pravilu nešto loše što ne radimo dragim ljudima, odjednom postaje naša moralna dužnost. Ne znam, meni je nešto pošemereno u toj konstrukciji.
    ja sam ovako nekako razmisljala, cak to pokusavala i napisati i odustajala, pa cu se sad samo prikrpat vertex

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Mater Studiorum prvotno napisa Vidi poruku
    Da se meni dogodi, ne bih htjela znati. Ozbiljno, ne zanima me što i s kim radi meni iza leđa sve dok osjećam da meni daje sve što trebam. Ljubav, nježnost, pažnju... puno pažnje.
    Najvažnije je da su obje strane zadovoljne.

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ja i ne razmisljam tu o moralu kad kazem da ne bih osim ako bi mi bilo jako stalo.

Vise razmisljam o sebi i o tome da mi se ne da gnjaviti s posljedicama neceg potencijalno eksplozivnog.

Ja sam gospa srednjih godina koja voli svoj mir i vucem vraga za rep (znajuci da cu se morati ostro boriti kad se okrene) tek vrlo rijetko i to samo ako me nuzda natjera

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj chris blue prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam gospa srednjih godina koja voli svoj mir i vucem vraga za rep (znajuci da cu se morati ostro boriti kad se okrene) tek vrlo rijetko i to samo ako me nuzda natjera
    E, i ovo je za mene točno.

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mater Studiorum prvotno napisa Vidi poruku
    Da se meni dogodi, ne bih htjela znati. Ozbiljno, ne zanima me što i s kim radi meni iza leđa sve dok osjećam da meni daje sve što trebam. Ljubav, nježnost, pažnju... puno pažnje.
    Citiraj tibica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se iskreno nadam da ovakva rečenica nikada neće izaći iz mojih usta/tipkovnice.
    Potpis na tibicu. Uopće ne mogu vjerovati da to netko ozbiljno misli.

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj TeddyBearz prvotno napisa Vidi poruku
    Potpis na tibicu. Uopće ne mogu vjerovati da to netko ozbiljno misli.
    Uh, dobro. Već sam se počela osjećati kao Marsovac.

ivananeda avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj chris blue prvotno napisa Vidi poruku
    Ja i ne razmisljam tu o moralu kad kazem da ne bih osim ako bi mi bilo jako stalo.

E bas ovako, niti bih bilo kome pricala , niti bih volela da mi neko drugi otvara oci.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Da vam partner ima preljubničku epizodu - ok, to nije nužno znati. Ali da ima drugu trajnu vezu, ili česte epizode - onda to uključuje mnogo laganja bračnom drugu. Puno malih izdaja, kad vam treba, a nije tu. Ili kad jednostavno može biti s vama, i želite ga tu, a on je drugdje.
    E, da..... očito ima različitih prevara, vertex je navela ovdje dvije glavne kategorije.

Izgleda da sasvim različita mišljenja o tome što učiniti proizlaze iz toga što jedni odgovaraju na pitanje imajući na pameti jednu kategoriju (epizodu) a drugi imaju na pameti drugu kategoriju (trajna veza).
    Otuda valjda toliko različiti stavovi....

Ne znam u koju kategoriju spadaju česte epizode......

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku

U najnižu, nepristojnu, nekulturnu, primitivnu, ...

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ok..i jel ima priča nastavak? kako je ina poznanica trudnica reagirala na tobožnju vijest o nevjeri dragoga? očekujemo da stray_cat nekaj kaže.... Ili ćemo morati uključiti neku meksičku sapunicu uz uzvike

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

E, da..... očito ima različitih prevara, vertex je navela ovdje dvije glavne kategorije.

Izgleda da sasvim različita mišljenja o tome što učiniti proizlaze iz toga što jedni odgovaraju na pitanje imajući na pameti jednu kategoriju (epizodu) a drugi imaju na pameti drugu kategoriju (trajna veza).
    Otuda valjda toliko različiti stavovi....

..
    e da, s time da ova prva kategorija u stvari i nije tako česta. a svi ju imamo na umu kad razmišljamo o prevarama. barem ja. sve ostalo mi izgleda - nemoguće.
    češće su ili česte epizode ili druge trajne veze

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    U najnižu, nepristojnu, nekulturnu, primitivnu, ...
    eto, dakle tri velike kategorije.

nije čudo da se jedni pjene na mišljenje drugih, kad svatko vjerojatno misli na drugu kategoriju.

kad doznamo kako je stray cat prošla, vidjet ćemo kako treba (ili ne treba) postupati sa ovom trećom kategorijom. jedva čekam......

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

s time da ova prva kategorija u stvari i nije tako česta. a svi ju imamo na umu kad razmišljamo o prevarama. barem ja.
    i ja.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

E, da. Kratko - mislim da bi većina tolerirala. Serial preljubi, druga trajna veza - tu se brak raspada, manje su mogućnosti diskrecije i na kraju to završi tako da ipak žena napuca muža ili on s tom drugom osnuje brak.

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ne bih rekla, niti jesam.

bila sam u takvoj situaciji gdje se na moje oči njen muž (naš dobar prijatelj) upucavao i to žestoko, curi koja je radila sa mnom. njegova žena, tada već i naša prijateljica bila je u visokoj trudnoći.

bilo mi je koma, a i njemu, nismo tada razgovarali, gledali smo se poprijeko i siktali jedan na drugoga, ali on je tip frajera koji si ne može pomoći, i dan danas u svojoj preko 40toj je još uvijek takav.

da skratim, priča ionako nije potrajala, rastali su se vrlo brzo.

nisam rekla, niti bih ikad ikome rekla, ne samo trudnoj ženi, nego općenito jer ja tu nemam šta tražiti, osim toga stvar mogu samo pogoršati.

ako nije suđeno nije, kad tad će kraj sam od sebe. kad oboje budu spremni to i uvidjeti.

osim toga sa druge strane nekad se radi o nekakvom samo kratkom flertu, kratkoj avanturi koja u biti ne znači ništa i ljudi su i dalje ostali u fantastičnom braku dugi niz godina (znam primjer iz uže obitelji). da se kojim slučajem saznalo za tu avanturu tko zna kako bi sve završilo.

u svakom slučaju moje pravilo je, prste i jezik k sebi u takvim situacijama.

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

u bećarsku

da imate pravo. ja sam uglavnom mislila na jednokratne prolazne avanture. no znam i primjer kada opastaju brakovi u kojima postoje oni dugotrajni preljubi no to je jedna komplicirana tema.
    ni jedan preljub naravno nije dobar u svakom slučaju.

Mater Studiorum avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

E.... baš to sam htio reći ranije, ali nisam se znao tako lijepo izraziti.

(jesi li sigurna da ne bi htjela da ti stray cat ili tibica pošalje privatnu poruku i kaže da te muž vara? )
    Nemoj se ljutiti, ali ne mogu da ne pitam, nije li slučajno tebi žena trudna????

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ha, ha...

nema kad zatrudniti (što se mene tiče) kad sam stalno na rodinom forumu i živim tuđe živote....

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj moia prvotno napisa Vidi poruku
    bila sam u takvoj situaciji gdje se na moje oči njen muž (naš dobar prijatelj) upucavao i to žestoko, curi koja je radila sa mnom. njegova žena, tada već i naša prijateljica bila je u visokoj trudnoći.

bilo mi je koma, a i njemu, nismo tada razgovarali, gledali smo se poprijeko i siktali jedan na drugoga, ali on je tip frajera koji si ne može pomoći....
    Samo mi je palo na pamet da je taj čovjek to i tako radio možda zato jer je i želio izaći iz braka (ne samo braka s tom ženom, nego brak njemu vjerojatno niti nije bitna kategorija), zato se nije ni trudio sakriti upucavanja i preljubničke namjere. Eto, mala digresija.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

ha, ha...

nema kad zatrudniti (što se mene tiče) kad sam stalno na rodinom forumu i živim tuđe živote....

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj sandra111 prvotno napisa Vidi poruku
    Samo mi je palo na pamet da je taj čovjek to i tako radio možda zato jer je i želio izaći iz braka (ne samo braka s tom ženom, nego brak njemu vjerojatno niti nije bitna kategorija), zato se nije ni trudio sakriti upucavanja i preljubničke namjere. Eto, mala digresija.
    moguće, makar tko zna što je takvim tipovima u glavi jer žena mu je bila mrak intelektulano i izgledom, vrlo ugodna, ma žena od formata definitvno

eris avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Moja sveki znala, šutjela jedno vrijeme, poduzimala kojekakve mjere jedno vrijeme, i na kraju preljubnik otišao. I oženjen drugom, vara opet. Postoji preljubništvo kao bolest. Kada sam probala marihuanu nisam se smatrala drogerašicom, naprotiv. Tako i prevara. Uh, kako me nekad uzme želja prevariti onoga koga volim tako puno. Samo da ga kaznim, jer znam da bi ga to bolilo strašno. A opet mu ne bih rekla. Nisam ja takva, da šaram i pričam
    Mislim da kao društvo, mi žene lakše opraštamo prevaru muškarcima, pa čak i svom rođenom, nego ženama iz okoline, pa bile one prijateljice, sestre, majke ili samo poznanice. Otkud joj pravo, kako je mogla, misli samo na sebe, baš je pala nisko, a djeca???!!!! A zar nismo obdareni istim čulima i nagonima, ili se ipak u kreaciji ženskog i muškog,krije u stvari ta sveprisutna favorizovanost?!Mislim da žena vara iz potrebe da nešto dokaže, da ojača svoj ego, da bude ljubljena. Muškarci varaju jer im je to svojstveno?!

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

moguće, makar tko zna što je takvim tipovima u glavi jer žena mu je bila mrak intelektulano i izgledom, vrlo ugodna, ma žena od formata definitvno
    To što je neka žena mrak fizički i intelektualno i ako je ugodno društvo svojim prijateljima i poznanicima nema nikakve veze s time kakav odnos će ostvariti sa svojim mužem.

Muževi ne traže ljubavnice (pritom ne mislim na ove što zbog seksa idu od jedne avanture do druge, nego na dulje veze koje uključuju i emotivnu povezanost) zbog toga jer je njima njihova žena nedovoljno lijepa ili nedovoljno pametna, nego zbog toga kako se osjećaju s njima,što one ih njih izvuku ili ne izvuku.

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj rosa prvotno napisa Vidi poruku
    Muževi ne traže ljubavnice (pritom ne mislim na ove što zbog seksa idu od jedne avanture do druge, nego na dulje veze koje uključuju i emotivnu povezanost) zbog toga jer je njima njihova žena nedovoljno lijepa ili nedovoljno pametna, nego zbog toga kako se osjećaju s njima,što one ih njih izvuku ili ne izvuku.
    a neki jednostavno ne mogu držati zakopčane hlače bez obzira tko, što i kako iz njih izvlači ili ne izvlači...

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

a neki jednostavno ne mogu držati zakopčane hlače bez obzira tko, što i kako iz njih izvlači ili ne izvlači...
    Ma znam,slažem se,zato sam i napomenula da mislim na one koji traže baš ljubavnicu u punom smislu riječi,ženu za koju se emotivno vežu.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ha, ha...

eto dobre kontracepcije... i prevencije preljuba - Rodin forum

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

i još koji pride

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

nebih rekla, i nisam rekla.

radila sam s njim svakodnevno 8-9 sati, ona mi je bila super frendica. varao ju je, tj paralelno s njom bio u vezi s drugom otprilike godinu dana.
    ja sam to gledala i šutila.
    kad su joj nakon godinu dana rekli drugi, moje prijateljstvo s njim se raspalao jer je bio uvjeren da sam ja rekla.
    a moje prijateljstvo s njom se raspalo jer me krivila što joj nisam rekla.
    na kraju sam ostala bez dvoje prijatelja i bez posla.

ali, opet ne bih rekla, opet bih šutila, samo bih prije dala otkaz da to nemoram tako dugo gledati.

zašto ne bih rekla: zato što se ljudi varaju, uvijek su se varali, i varat će bez obzira što netko šutio ili prokazivao.
    varaju i žene, i muškarci....nemojmo bit u zabludi da samo oni neznaju držat zakopčane hlače. i to je tako. u ljudskoj prirodi. a moje je da ignoriram ono što me se ne tiče i ako ikako mogu da se maknem iz cijele gungule

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Niti bih rekla,niti jesam ako bih se susrela,niti bih rekla da ja prevarim,niti mi se baš žuri znati da li sam ja možda bila prvarena....sve to je tako manje bitno jer smatram da postoje mnogo veći grijesi koji načimaju ili uništavaju neki odnos od sexa.
    Ne isplati se drugima govoriti jer samo možeš ispasti kriv,a vjerovati ti se ne mora.Rekla bih jedino svojoj najboljoj prijateljici jer znam da bi mi vjerovala i ne bi me optužila za ljubomoru.Srećom nisam se našla nikad u toj situaciji.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku

eto dobre kontracepcije... i prevencije preljuba - Rodin forum
    možda je baš poticaj za preljub
    partner zapostavljen radi forumarenja druge strane...
    evo ti preljuba
    i materijala za filozofski kutak

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Jako dobroj prijateljici, uz 100% pouzdanu informaciju BIH, i to i pod cijenu našeg prijateljstva.

Poznanici, ( čak niti uz provjerenu informaciju)...NE.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ne, ni slučajno! dok je trudna. njemu bih se svakako obratila. ovo samo i isključivo ako se radi mojoj najboljoj prijateljici...
    za kasnije bi vidjela što i kako. u svim drugim slučajevima držala bi jezik za zubima! I žao mi je što to nisam ranije naučila, ali svaka škola se plaća, zar ne?

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ova bi se tema trebala zatvoriti jer stray cat očito nema više namjeru sudjelovati u njoj. glupo je trošiti riječi na osobe koje ih očito ne trebaju.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ne bi ovisilo o tome da li je trudna ili ne, već o našem prethodnom odnosu, koliko je blizak i na čemu se zasniva.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja još uvijek čekam da nam stray cat napiše što je napravila i kako je prošlo.....

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Trenutno smatram da ne bih rekla ni najboljoj prijateljici, a pogotovo ne trudnoj poznanici.

I ako me muz vara/varao/ili ce varati nadam se da ja to nikad necu saznati.

I to iz vrlo sebicnog razloga a to je jer je meni dobro.

Volim ga, postujem, svidja mi se i kao osoba i fizicki, odlican je otac, odgovoran i ja sam sretna. I zato mi se svidja Mujicina izjava kad kaze da bi procijenilo voli li prevarena osoba svog partnera. Jer ne mislim da se prestaje voljeti osobu od trenutka kad se sazna za prevaru, samo bi pocela agonija. I zato bih u ovim uvjetima (ja zadovoljna brakom, sretna, bez sumnji) potpisala da nikad ne saznam, da zivim u ruzicastom svijetu neznanja do kraja zivota, pa makar on bio od sapunice.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Stray cat, jesi li razveselila svoju dragu trudnu prijateljicu s glupim tračem da ju muž vara?
    Pliiiz, podijeli s nama kako je to krasno prošlo.
    (ioli si možda uvažila razumne savjete s ovog topica pa odustala od svoje briljantne ideje?)

dutka_lutka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Tko o čemu...
    A da ti, barem u ovim blagdanskim danima, prestaneš provocirati stray cat?
    Posljednje uređivanje od dutka_lutka : 03.01.2011. at 10:41

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

a da se stray udostoji javiti na temi koju je započela?

dutka_lutka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

A koliko često bi se trebala javljati na raport, i dokad? Pa nije ovo Hrvatski zavod za zapošljavanje (popularno: burza).
    Posljednje uređivanje od dutka_lutka : 03.01.2011. at 11:06

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj dutka_lutka prvotno napisa Vidi poruku
    A koliko često bi se trebala javljati na raport, i dokad? Pa nije ovo Hrvatski zavod za zapošljavanje (popularno: burza).
    Tko nije znao što je burza sad vas je Dutka naučila.
    Em je pametna, em voljna educirati široke mase (popularno: guske u magli).

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Vjerojatno se ne javlja jer nije dobila odobravanje i opravdanje za ono sto je htjela napraviti, pa joj tema vise nije zanimljiva.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj dutka_lutka prvotno napisa Vidi poruku
    Tko o čemu...
    A da ti, barem u ovim blagdanskim danima, prestaneš provocirati stray cat?
    Ne bih rekla da je to provociranje. Samo zdrava ljudska znatiželja.

ps. nisam znala da kad se obriše nečiji (mujicin) post, obrišu se i oni koji se referiraju ( ja-tj. moja reakcija) ) na taj post. Sve je na temu, jer je mujica pitao o toj nevjeri, samo na krivom mjestu.

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

ne prepucavajte se i ne offtopičarite
    negativna mišljenja o drugim forumašima zadržite za sebe

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

x
    Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Ne, jer me se to ne tiču tuđi brakovi..

dutka_lutka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Tko nije znao što je burza sad vas je Dutka naučila.
    Em je pametna, em voljna educirati široke mase (popularno: guske u magli).
    A ti, nažalost, još nisi stigla niti do Pravila foruma:

te se zabranjuje vrijeđanje i omalovažavanje bilo kojeg korisnika Foruma
    http://forum.roda.hr/threads/54572-Pravila-ovog-foruma
    Posljednje uređivanje od dutka_lutka : 03.01.2011. at 12:21

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

dutka kad već dijeliš packe nemoj zaboraviti i sebi jednu udijeliti, jer ni onaj rolling eyes nije ništa ljepši.

Stranica 5 od 7 PrviPrvi ... 34567 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •