A šta ste se navalili na Stray jer je otvorila temu, ne znam od kad je to pravilo da onaj tko otvori neku temu tu temu i "sahrani"? Ako se ženi ne piše ne piše joj se...
A šta ste se navalili na Stray jer je otvorila temu, ne znam od kad je to pravilo da onaj tko otvori neku temu tu temu i "sahrani"? Ako se ženi ne piše ne piše joj se...
ovaj put moram stavit X velik kao kuća. Zaista mi nije namjera nikoga uvrijediti, ali postovi i teme koja piše/otvara stray cat su mi OČAJ....
Pinkynas dvije bi se u koječemu složile
BTW tema je bezveze, jer tko bi mogao trudnici reći trač u koji nije siguran, a koji uništava njezinu obitelj, a pritom istu večer mirno zaspao?
Osim zlobe ne vidim nikakvog drugog motiva za takvo postupanje...
malecka ma si brižna draga moja....doć će ti jednog dana iz guzice u glavu šta radiš, i ti i taj tvoj hebač....a jadna njova žena i bebica.... KAKASTROFA vam je situacija draga....
Roza nije stvar u tome da tko otvori topic, da ga mora i zatvroiti, stvar je u tome što ovakav topic nema nikakve edukativne, ljudske i/ili moralne vrijednosti. Liči mi na test zlobe, ili na beskorisno nerviranje forumaša/forumašica. Zašto ti nisi nikad otvorila tračerski topic u kojem se pitaš hoćeš li nekome uništiti obitelj ili nećeš? Zašto tebe nitko ne proziva i ne traži objašnjenja?
Tko god se normalno ponaša, piše o stvarima koje su konstruktivne, ljudske i moralne ne mora strahovati od opće osude i prozivki, a tko se tako ne ponaša prođe kao stray cat. As simple as that.
Offtopic - tvoj forum o razmjeni bio mi je špica![]()
Fakat, stray, kako možeš ignorirati toliko pitanja? Ajde, jedno, dva, mujicu... Ali valjda te deset ljudi pitalo što si na kraju napravila.
E pa sad baš i mene zanima nastavak priče, ali čini se da ga nećemo dočekati.
![]()