AIO
Što je iskusno oko naše hiledgard.....![]()
AIO
Što je iskusno oko naše hiledgard.....![]()
hi, hi, ma mislila sam da je AIO, ja sam za sada samo jednu sašila ali mi je malo glomazna. Moram prepraviti kroj.
Ali znaš kaj, sjećam se nekih tvojih izjava s prvog dijela ovog topika da ti imaš dvije lijeve ruke...kaj si ljevak?![]()
![]()
Ma i ja sam bila jedna od onih kojima je i dugme bio problem, ali kada se u nešto uneseš sa puno entuzijazma i ljubavi, ispadne ovakva pelena. Još samo da naučim sama šivati, mada ovako i baka gušta.
Mislim... ima nedostataka koje ću popraviti kada budem krojila druge (imam još 3 ovakve skrojene), ali za mene je ovo veliki uspjeh.
ma bravo, jannocka! al nisam skontala, jel si sila ti ili baka?
jos jedno pitanjce za cure: jel znate prevod naziva materijala za sivanje pelena, nasla sam na netu nesto al nikako da skontam, sta je:
hemp
sherpa
birdseye
terry, to je valjda frotir?!?
Ja krojim, baka prošije mašinom. Koristim onaj pdf kroj, s time da sam za ovu pelenu još umanjila kroj tako da bude za novorođenče![]()
hej, janoccka prekrasna ti je pelenicai boje su mi supić...a meni netko reče da si u bolnicic bila kad i mi... sigurno si kontala kroj u glavi
![]()
Ma kada sam bila u bolnici razmišljala sam da mi muž donese pribor pa da tamo krojim, ali se nije dao nagovoriti![]()
A kada sam došla doma, prvih par dana sam samo ležala i ležeći rezuckala krugove za jastučiće za dojenje. Izrezala sam ih 120!
Janoccka prvotno napisa
![]()
Ti ćeš ako, nedajbože, budeš morala mirovati u drugoj trudnoći, i šivati ležeći! Ne pitaj me kako, ja ne znam nikako! Jošhildegard prvotno napisa
![]()
Pa ima nekaj u tome. Onako jurila sam po gradu s ne baš blagim trudovima, tražila materijal za presvući autosjedalicu, kupila i bacila se na šivanje. Do kraja ipak nisam došla al nije mi ostalo puno![]()
A ne, ne! Autosjedalica se može koristiti samo ako ima SVE originalne dijelove uključujući i presvlaku!
jeeee to onda nisam znala. Ionako je korištena samo kratko dok nije došla nova. A i bila ko jo originalna, kaj sumnjaš
(čak i materijal)
Ha, ha, a ja sam kolač filovala ležeći na krevetu veče prije poroda
Kakve ovo veze ima sa šivanjem pelena :?
a jesam, jesam probala i jednu pelenicu sašiti![]()
I cekana kako je završilo to šivanje pelena?
Naravno da sumnjam... "ko original" nije što i original! Super da ste je se brzo zamijenili... A moram reagirati... viš kako su cure vrijedne da ne ispadne da je to nešto poželjno... Znaš da ja tebe ne bih bez veze špotala :pusa: