Pokazuje rezultate 1 do 25 od 25

Tema: Grčevi ili...?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Nije jogurt, jer ga nisam prestala jesti a ona je zadnja dva dana puuuuuuuno mirnija...
    Hm, možda sam trebala prije otvoriti temu pa bi prije bilo bolje, hehe...

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Nije jogurt, jer ga nisam prestala jesti a ona je zadnja dva dana puuuuuuuno mirnija...
    Hm, možda sam trebala prije otvoriti temu pa bi prije bilo bolje, hehe...
    A da, treba se dobro iskukati negdje, obično pomaže :D
    A ni moja djeca nisu nešto baš dobre volje u zadnje vrijeme, mene boli glava, vrijeme je bljak, a ni novaca se nema... (da vidim jel pali i za mene )

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Uglavnom, dok jede je kao vreća buha. Maše rukama i nogama, pusti cicu pa ju primi, pa se odguruje, pa zaplače, pa dalje jede...
    Klasičan opis borbe s prejakim let-downom. Nakon dva uspješna dojenja još se može svašta novoga doživjeti. Svako dijete je drugačije, svako dojenje drugačije. S jednim možeš imati jači, s drugim slabiji let-down, neko dijete se lako nosi s tim, neko ne baš lako.
    Peterlin je super nabrojala metode koje su dosta uspješne. Položaj, masaže... Još bih dodala da ju na početku podoja, kad osjetiš LD i ona se počne buniti, skineš s dojke, podigneš da podrigne. Za to vrijeme će onaj najjači mlaz iscuriti (u pelenu, ručnik...) i onda ju vratiš na prsa.

Podoji na istoj dojci 2-4 sata, dojenje na prvi znak gladi, češći podoji, sve to pomaže. Do trećeg, najkasnije četvrtog mjeseca većina djece nema više takvih problema.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •