Nije jogurt, jer ga nisam prestala jesti a ona je zadnja dva dana puuuuuuuno mirnija...
Hm, možda sam trebala prije otvoriti temu pa bi prije bilo bolje, hehe...
Nije jogurt, jer ga nisam prestala jesti a ona je zadnja dva dana puuuuuuuno mirnija...
Hm, možda sam trebala prije otvoriti temu pa bi prije bilo bolje, hehe...
A da, treba se dobro iskukati negdje, obično pomaže :D
A ni moja djeca nisu nešto baš dobre volje u zadnje vrijeme, mene boli glava, vrijeme je bljak, a ni novaca se nema... (da vidim jel pali i za mene)
Klasičan opis borbe s prejakim let-downom. Nakon dva uspješna dojenja još se može svašta novoga doživjeti. Svako dijete je drugačije, svako dojenje drugačije. S jednim možeš imati jači, s drugim slabiji let-down, neko dijete se lako nosi s tim, neko ne baš lako.
Peterlin je super nabrojala metode koje su dosta uspješne. Položaj, masaže... Još bih dodala da ju na početku podoja, kad osjetiš LD i ona se počne buniti, skineš s dojke, podigneš da podrigne. Za to vrijeme će onaj najjači mlaz iscuriti (u pelenu, ručnik...) i onda ju vratiš na prsa.
Podoji na istoj dojci 2-4 sata, dojenje na prvi znak gladi, češći podoji, sve to pomaže. Do trećeg, najkasnije četvrtog mjeseca većina djece nema više takvih problema.