-
Donat MG
Lorena je prosla dvije godine i jos imam puno mlijeka. Problem je u tome sto sam pocela piti donat mg radi bolje probave i meni je super od njega, ali Lorena ima grceve nakon cicanja. Napuhava ju, buba ju busa, nekad cak ima meksu stolicu. Kada ga par dana ne pijem meni je lose, a kada ga pocnem piti njoj je lose. Molim savjet! :?
-
probaj nešto drugo za probavu.
suho voće, kompote, običnu mlaku vodu na tašte
-
Re: Donat MG
ja jos nisam mama, ali znam da su simptomi koje opisuješ da ima tvoja kćer posljedica magnezija koga ima puno u donatici. valjda se prenosi mlijekom, pa ti savjetujem da kad te počne mučiti zatvor, probaš sa Bekunis praškom( mljevena biljka, nema kemije)
.
-
-
Na nekim od tih proizvoda pise da ga dojilje smiju uzimati a djeci smeta, tako je i s donatom oni ga preporucuju a maloj smeta. Strah me kod tih laksetiva da joj ne izazove proljev, skuzila sam i ako pijem uvin caj da ima meksu stolicu.
-
U Bekunisu je sena pa se to ne preporuča trudnicama, dojiljama ni djeci do 12 g jer može izazvtai grčeve . A to piše i na pakiranju
Jedino što bih ja preporučila je sirup od šljive i smokve ili domaći kompoti ili svježe kruške, šljive, suhe smokve.
Mekinje s jogurtom navečer i sl.
-
Mlaka voda nataste sto Mamita kaze cuda radi. Ja to cak i djeci dam ako nekad imaju problema s probavom. Definitivno probaj.
-
-
suhe šljive,može i ko kompot
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma