-
zastoj mlijeka - pitanje
Moj bebać spava na meni jako često jer tako se najlakše smiri, a ja zaspim pa ga ne premjestim na vrijeme. Tako zna proći i par noćnih sati. Trudim se da ga ne stavljam baš na dojke jer mi to nije baš ugodno, ali on se zna pomaknuti. Moje pitanje je da li to može uzrokovati zastoj mlijeka (začepljenje kanalića), budući da se zna desiti da su mi onda ujutro dojke bolne, kao nažuljane. Nemamo problema sa zastojem, samo me zanima, da preveniram.Hvala.
-
-
Hvala, emily, i mislila sam si... I radije bih da spava kraj mene, ali odmah se počne buniti, čim ga premjestim. Jedino pali da ga dojim ležeći, ali se onda dosta naguta zraka pa ga na kraju ipak moram dići da podrigne i dođemo na isto.
-
ja imam slicnu dilemu
I mi volimo spavati trbuh na trbuh, ali se nekako namjestimo da nije tako strasno, ali me muci nosenje u marami, naime ja ju stegnem prilicno da beba dobro stoji i da me kicma ne boli, pa kako se nosimo tako da ona bude meni u visini prsa, cice se "razdvoje" i svaka stoji na svojoj strani. ne znam dal sam ovo dobro opisala, nosimo se najduze dva sata u komadu, dok ne ogladni i probudi se.
Ima li tko iskustva da je imao problema s zastojem zbog marame?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma