Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: zastoj mlijeka - pitanje

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno zastoj mlijeka - pitanje

Moj bebać spava na meni jako često jer tako se najlakše smiri, a ja zaspim pa ga ne premjestim na vrijeme. Tako zna proći i par noćnih sati. Trudim se da ga ne stavljam baš na dojke jer mi to nije baš ugodno, ali on se zna pomaknuti. Moje pitanje je da li to može uzrokovati zastoj mlijeka (začepljenje kanalića), budući da se zna desiti da su mi onda ujutro dojke bolne, kao nažuljane. Nemamo problema sa zastojem, samo me zanima, da preveniram.Hvala.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

svaki pritisak (zice od grudnjaka, spavanje ne trbuhu isl) na dojke moze uzrokovati zastoj
    ako se nakon takvog spavanja ti osjecas "nazuljano" i dojke te bole, onda mozda ipak bolje da ga u neko doba premjestis pokraj sebe, ili malo pomaknes da ne lezi bas na ciki (to mozes dok je jos ovako mali, kasnije ce biti malo teze izvesti takvu kombinaciju )

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Hvala, emily, i mislila sam si... I radije bih da spava kraj mene, ali odmah se počne buniti, čim ga premjestim. Jedino pali da ga dojim ležeći, ali se onda dosta naguta zraka pa ga na kraju ipak moram dići da podrigne i dođemo na isto.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

ja imam slicnu dilemu
    I mi volimo spavati trbuh na trbuh, ali se nekako namjestimo da nije tako strasno, ali me muci nosenje u marami, naime ja ju stegnem prilicno da beba dobro stoji i da me kicma ne boli, pa kako se nosimo tako da ona bude meni u visini prsa, cice se "razdvoje" i svaka stoji na svojoj strani. ne znam dal sam ovo dobro opisala, nosimo se najduze dva sata u komadu, dok ne ogladni i probudi se.
    Ima li tko iskustva da je imao problema s zastojem zbog marame?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •