-
kad će ta menstruacija
Rodila sam prije 1,5 g. i još dojim svoju curicu Htjela bih opet zatrudniti, ali još nikako nisam dobila menstruaciju. Znam da dojenje odgađa menst., ali u mom slučaju je prošlo previše vremena. Bila sam kod ginekologa prije tri mjeseca i rekao mi je da bi menst. unatoč produženom dojenju do sada već trebala nastupiti. Zato me pregledao i UZV-om, ali pokazalo se da je sve u redu osim što je razina prolaktina toliko povišena da ne mogu zanijeti. Također, da dojenje ne bi smjelo sprečavati mogućnost za začećem, ali eto ja sam rijedak slučaj.
Je li itko od vas imao sličnih preblema?
-
maggie55, evo i ja sam u istoj situaciji!
već 19 i pol mjeseci od menstruacije ništa, također još uvijek dojimo...bila sam prije par mj. kod ginekologa i rekao je da je to zbog dojenja, da je kao sve o.k...nemam pojma, ali sad bi već htjela da m. stigne..
-
ja dobila nakon 15 mjeseci. je li doc siguran da nemaš ovulaciju?
noćno dojenje više utječe na nivo prolaktina od dnevnog, dojite li po noći?
i, ništa vas ne sprečava da pokušavate!
znam nekoliko mama koje su zatrudnile uz dojenje i bez mjesečnice.
-
ja odoh kod ginića /drugog/ u petak, pa ćemo vidjeti što će mi reći...
-
:shock: :shock: :shock: Ja sam 2 sedmice nakon poroda prestala krvariti a 40 dana pp (poslije poroda) dobila mengu. I tako redovno. A DOJILA 12 MJESECI ISKLJUCIVO!
Bas sam vam ljubomorna. Doktor kaze imam jake hormone!
-
Po noći kad se probudi dam joj sisu, ali to je više onako za utjehu, da je opet uspavam tako da vrlo malo mlijeka popije. Ali zato ujutro, kad se probudi, dobro se nasiše.
-
E da, ms Ivy, doc je potpuno siguran da ovulacije nema i neće je biti tako skoro jer je razina prolaktina enormno visoka. Drugim riječima, uzalud pokušavamo zanijeti, ali ne damo se.
-
Ja bih vam iz čisto praktičnih razloga savjetovala da trudnoću ostvarite tek nakon prve menstruacije. Naime, naši ginekolozi su tooooliko nesretni ako ne znaju datum z.m. da će vas našetati po pretragama od nemila do nedraga - iskustvo moje prijateljice, koja je točno znala kad je ostala trudna, ali joj nisu vjerovali
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma