Primila jutros mail:
poručite svakome tko ima djecu 2003. ili 2004. godište (dakle prvašići) da im ta djeca imaju besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba. akcija traje do 15.11.
živjeli!
pa eto, nek se zna![]()
Primila jutros mail:
poručite svakome tko ima djecu 2003. ili 2004. godište (dakle prvašići) da im ta djeca imaju besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba. akcija traje do 15.11.
živjeli!
pa eto, nek se zna![]()
Važi li to i za one koji su već članovi, pa obnavljaju članarinu?
Znači to ne vrijedi ako je kartica na moje ime???
A baš sam se razveselila!
mi smo isto upisani...ići ću provjeriti za članarinu.![]()
vrijedi i za obnovu clanarine
i kod nas je bio problem, kao za novoupisane je besplatno
a za obnovu se treba platiti
pa sam pitala koja je to logika, na taj način se kažnjavaju djeca i roditelji koji su se htjeli što ranije upoznati sa knjigama, knjižnicom, ranije počeli razvijati kulturu čitanja
nije stvar u tih 50 kuna, to je ionako sitan, simbolički iznos za korištenje knjižnice, nego mi je glup princip
pa su zvali šeficu, pa svašta nešto
uglavnom su curki obnovili članstvo besplatno
tu je problem samo u programu i u osobi koja radi, jer program kad se upisuje novi član i stavlja opcija besplatni ili neka druga duži osobu koja radi za 00 kn, međutim kod obnove duži za punu članarinu, eh zato postoji storno, ali uz storno vjerovatno mora ići i obrazloženje, pa im je lakše tražiti da platite taj iznos.
dakle, prvašići imaju pravo na besplatnu članarinu bez obzira radilo se upisu ili obnovi, zato treba inzistirati na tome!
radim s tim programom (ne u KGZ), pa mi je poznat taj problem, međutim kod nas to ide organizirano preko škole, tako da svaki prvašić dobije svoju člansku iskaznicu ili obnovu članarine!
Posljednje uređivanje od Ares : 08.11.2010. at 12:07
hvala na korisnoj informaciji!
I kod nas je u Varaždinu za prvašiće besplatan upis u dječji odjel![]()